Hilary Duffin neljäs lapsi on syntynyt – jakoi hellyttävät kuvat pienokaisesta

Laulaja-näyttelijä Hilary Duff on saanut neljännen lapsensa. 

Laulaja-näyttelijä Hilary Duff, 36, on saanut neljännen lapsensa. Tähti kertoi ilouutisesta Instagramissa 7. toukokuuta ja jakoi kuvia pienokaisesta ja kotivesisynnytyksestään. Duff kertoi heti julkaisunsa alussa myös uuden tulokkaan nimen. 

Townes Meadow Bair. Nyt tiedämme, miksi hän antoi meidän odottaa niin kauan. Hän viimeisteli noita poskia! Olen haaveillut piteleväni sinua sylissäni jo kuukausia, ja viimeiset viisi päivää, jolloin olen saanut tutustua sinuun, tuijottaa sinua ja haistaa sinua, ovat olleet puhtaita taikahetkiä. Me kaikki rakastamme sinua kuin olisit ollut täällä koko ajan, kaunotar, Duff kirjoitti kauniisti vastasyntyneestä lapsestaan. 

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pienokainen on syntynyt 3. toukokuuta ja hänen isänsä on Duffin aviomies laulaja-lauluntekijä Matthew Koma, 36, joka on myös merkattu kuviin. 

Duff ja Koma solmivat avioliiton vuonna 2019 ja heillä on myös tyttäret Mae James, 3, ja Banks Violet, 5. Duff on äiti myös poika Luca Cruzille, 12, jonka hän jakaa ex-miehensä Mike Comrien kanssa.

Hilary Duff on jakanut Instagramiin kuvia perheestään ennen neljännen lapsensa syntymää. Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Duff on tuttu muun muassa Lizzie McGuire -tv-sarjasta.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat