Yleisöltä nolla pistettä saanut viisutähti rikkoi hiljaisuutensa

Millaiset euroviisut nähtiin Mikko Silvennoinen? 3:20
Katso myös: Euroviisuselostaja Mikko Silvennoista jännitti ennen finaalin alkua: "Tuli itsellekin epävarma olo"

Olly Alexander palasi someen Euroviisujen jälkeen.

Euroviisufinaalissa koettiin lauantai-iltana 11. toukokuuta hämmentävä hetki, kun Ison-Britannian kerrottin saaneen yleisöltä pyöreät nolla pistettä. Isoa-Britanniaa edusti tämän vuoden Euroviisuissa Years & Years -yhtyeestä tuttu poptähti Olly Alexander kappaleellaan Dizzy.

Olly Alexander on nyttemmin päivittänyt Instagramiaan ensimmäistä kertaa sitten euroviisufinaalin. Hän julkaisi Instagram-tarinassaan sunnuntaina 12. toukokuuta onnitteluviestin Sveitsiin euroviisuvoiton vieneelle Nemolle

– Nemo! Sinä teit sen! Olen niin, niin ylpeä sinusta. On ollut valtava kunnia olla mukana tällä matkalla kanssasi. Sinä rikoit koodin, Olly Alexander kirjoittaa Instagram-tarinassaan Nemon The Code -viisukappaleeseen viitaten.

Olly Alexander tarjoili viisuyleisölle rohkean ja seksiä tihkuneen show'n. Hän toi lavalle valtavan, kylpyhuonetta muistuttavan, pyörivän lavasteen sekä joukon paidattomia miestanssijoita.

Esitystä on kehuttu, mutta se on saanut myös kritiikkiä muun muassa liialliseksi koetun seksuaalisuutensa vuoksi. Yleisö on kommentoinut esitystä muun muassa Olly Alexanderin Instagram-postausten kommenttikentissä.

– Seksualisoit esitystäsi liikaa, yksi kirjoittaa somessa.

– Harmi Ollylle, mutta tämä oli todella tylsä, todella seksuaalinen eikä yhtään kivaa katsottavaa tässä perheohjelmassa, toinen kommentoi.

– Rakastin tätä, hyvää työtä Olly! kolmas kannustaa.

Iso-Britannia sai ammattilaisraadeilta yhteensä 46 pistettä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat