Alexander Stubb vietti vappuaattoa jääkiekkopelissä Espoossa – tällaisen puheen presidentti piti Suomen maajoukkueelle

Tasavallan presidentti Alexander Stubb vietti vappuaattoa Espoossa, missä hän seurasi isänsä Göran Stubbin kanssa Suomen alle 18-vuotiaiden poikien MM-ottelua Yhdysvaltoja vastaan. Pelin jälkeen Stubb marssi turvavartijoidensa kanssa Suomen pukukoppiin.

Suomi hävisi illan MM-ottelun Yhdysvalloille 4–9. Kun päätössummeri oli soinut, tasavallan presidentti Stubb piti puheen Suomen joukkueen edessä.

– Hän puhui siitä, että meillä on huikea nippu kasassa. Ettei anneta tämän tappion lannistaa joukkuetta. Hän puhui siitä, että pystymme mihin vain. Ensi kerralla kaadetaan sitten jenkit, Pikkuleijonien avainpelaaja ja SM-liigasta tuttu hyökkääjä Konsta Helenius kertoi Stubbin puheesta MTV Urheilulle.

– Hän (Stubb) jakoi arvostustaan suomalaisia, nuoria jääkiekkoilijoita kohtaan. Hän puhui muun muassa siitä, kuinka hyvin nuo nuoret pystyvät edustamaan itseään median edessä. Hän piti hyvin kannustavan puheenvuoron, Pikkuleijonien päävalmentaja Marko Kauppinen kuvaili.

Suomen joukkueelle eli Pikkuleijonille presidentin tapaaminen oli kova juttu.

– Olen nähnyt häntä paljon telkkarissa, niin olihan se hienoa, kun hän kävi heittämässä tsempit joukkueelle, Konsta Helenius hymyili. 

Lue myös:

    Uusimmat