Artisti Kasmiria piinaa ikävä vaiva, joka vaikuttaa ammatin harjoittamiseen

Kasmir palaa tauon jälkeen parrasvaloihin uudella kappaleella 17:23
Katso koko haastattelu: Kasmir palaa tauon jälkeen parrasvaloihin uudella kappaleella

Kasmir kertoi Viiden jälkeen -ohjelmassa ääniongelmistaan.

Artisti Kasmir viettää tänä vuonna Vadelmavene-jättihittinsä 10-vuotisjuhlavuotta. Hän vieraili vappuaattona Viiden jälkeen -ohjelman erikoishaastattelussa kertomassa muun muassa uudesta musiikistaan, urastaan sekä perhe-elämästään.

Kasmir puhui haastattelussa myös ääniongelmistaan. Elämäni biisi -ohjelmassa jo useammalla kaudella mukana ollut artisti huomasi ohjelman viime kaudella, että hänellä alkoi olla hankaluuksia äänensä kanssa: hän menetti siitä kontrollin.

Sama ongelma näkyi myös silloin, kun Kasmir alkoi äänittää tulevaa levyään.

Artisti hakeutui oireidensa saattelemana foniatrin pakeille. Foniatri hoitaa muun muassa äänen, puheen ja kielen häiriöitä.

Hän tähysti äänihuuleni, ja vasemmasta äänihuulestani löytyi polyyppi. Se ei luojan kiitos ollut niin iso, että se olisi tarvinnut leikata, hän kertoi.

Kasmir kävi koko viime kesän puheterapiassa. Terapia auttoi äänen kontrolloimiseen, mutta ongelmat eivät ole täysin kadonneet.

– Luulen, että tässä on osittain myös se, kun nukun lattialla lapseni sängyn vieressä suurin piirtein joka yö. Luulen, että kroppani on aika muroilla tällä hetkellä. Minun tarvitsisi mennä varmaan jonkun pastakoneen läpi, niin avautuisi paikat, hän nauroi.

– Mutta toiveikkaana uutta kohti, hän lisäsi. 

Millaisen neuvon Kasmir haluaisi nyt antaa 10 vuotta nuoremmalle itselleen? Miten hän on pärjännyt kovan esiintymisjännityksensä kanssa? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat