Britney Spearsin ja Sam Asgharin avioero on saatu päätökseen

Britney Spears vapautui isänsä holhouksesta – C Morella nähtäväuutuusdokumentti valaisee tapausta 2:59
Britney Spears vapautui isänsä holhouksesta vuoden 2021 loppupuolella.

Sam Asghari haki avioeroa poptähti Britney Spearsista 16. elokuuta 2023.

Peoplen saamien oikeudenkäyntiasiakirjojen mukaan Kalifornian ylioikeuden tuomari on allekirjoittanut 2. toukokuuta poptähti Britney Spearsin, 42, ja Sam Asgharin, 30, avioeropaperit.

Laillisesti ex-pariskunta julistetaan eronneiksi 2. joulukuuta 2024, sillä Kalifornian laki vaatii vähintään kuuden kuukauden odotusaikaa.

Spears ja Asghari menivät naimisiin 9. kesäkuuta 2022 ja erosivat 30. heinäkuuta 2023 sovittamattomien erimielisyyksien vuoksi. Oikeuden papereissa todetaan, että ne ovat johtaneet avioliiton korjaamattomaan hajoamiseen, minkä vuoksi osapuolten on mahdotonta elää yhdessä aviomiehenä ja vaimona.

Asghari haki avioeroa 16. elokuuta 2023.

Tuomarin allekirjoitus tulee sen jälkeen, kun Asghari ja Spears pääsivät sovintoon erossaan. Peoplen saamien asiakirjojen mukaan ex-pari piti kiinni avioehtosopimuksensa ehdoista. TMZ uutisoi asiasta ensimmäisenä.

– Avioero oli sovinnollinen, eikä avioehtoa kyseenalaistettu. Britney nauttii vapaudesta ja on siirtymässä eteenpäin, lähde kertoi Peoplelle. 

Ashari kertoi Peoplelle maaliskuussa, että pitää aikaa Spearsin kanssa siunauksena. Hän kokee, että ihmiset kasvavat erilleen ja siirtyvät eteenpäin. Hän ei ole koskaan ymmärtänyt sitä, että ihmiset alkavat erotessaan puhua pahaa toisistaan. 

– Se on jotain, mitä en koskaan aio tehdä, koska minulla ei ollut mitään muuta kuin upea kokemus ja hieno elämä, ja se tulee aina olemaan osa elämääni, luku elämässäni, Asghari kertoi Peoplelle maaliskuussa. 

Spears sopi hiljattain isänsä Jamie Spearsin kanssa oikeudenkäyntikuluista kaksi ja puoli vuotta kestäneen taistelun jälkeen, joka seurasi hänen edunvalvontansa päättymistä marraskuussa 2021. He sopivat Los Angelesin ylioikeudessa torstaina 25. huhtikuuta julkistamattomasta summasta.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat