Chelsean 20-vuotias suomalaislupaus debytoi Valioliigassa

Suomalaislupaus Jimi Tauriainen debytoi Valioliigassa 2:46
Chelsean Jimi Tauriainen, 20, pääsi ensimmäistä kertaa kentälle Valioliigassa.

Chelsean 20-vuotias suomalaislupaus Jimi Tauriainen teki debyyttinsä Valioliigassa, kun Chelsea löi Tottenhamin Lontoon paikallispelissä maalein 2–0.

Tauriainen pääsi kentälle ottelun lisäajalla, kun hän korvasi maaliverkkoja ottelussa heiluttaneen Nicolas Jacksonin. Tauriainen ehti viilettää kentällä noin kaksi minuuttia ennen loppuvihellystä.

Tauriaisesta tuli samalla 19:s Englannin Valioliigassa pelannut suomalaispelaaja.

Chelsean akatemioissa jo useamman vuoden pelannut Tauriainen on hiljalleen tunkemassa jalkaansa myös edustusjoukkueen oven väliin. Tauriainen debytoi Chelseassa helmikuussa, kun hän pääsi kentälle FA Cupin ottelussa.

Tämän jälkeen Tauriainen on ollut useamman kerran Chelsean vaihtopenkillä Valioliigassa.

Itse ottelu oli Chelsean juhlaa. Trevoh Chalobah puski isännät avausjaksolla johtoon ja Jackson kruunasi toisella jaksolla loppulukemiksi 2–0.

Voiton myötä Chelsea nousi Valioliigassa kahdeksanneksi. Kolmen ottelun tappioputkessa tarpova Tottenham on viidentenä.