Erika Vikman julkaisi hänelle lähetetyn törkeän kommentin – tiukka viesti ilkeilijöille: "Tiedoksi..."

Erika Vikman muistelee hetkeä, kun tapasi miesystävänsä enimmäisen kerran – Töllötuomarit: "Hänestä nähdään ihan uusi puoli" 2:50
Katso myös: MTV Uutiset Erika Vikman kertoi Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa, miten hän ja hänen miesystävänsä tapasivat ensimmäisen kerran

Erika Vikman kommentoi Instagramissa saamaansa ikävää viestiä.

Laulaja Erika Vikman julkaisi Instagram-tarinassaan kuvakaappauksen törkeästä viestistä, joka on kirjoitettu hänen Instagram-kuvansa kommenttikenttään. Viestissä lukee "Sulla näyttää olevan "läskiä" vatsalla. Oot vielä nuori". 

– Pitkästä aikaa vanha kunnon "läskikommentti"! Oonkin hetken ihmetellyt, mihin nämä ovat kadonneet, Vikman kirjoittaa Instagram-tarinassaan.

– Tiedoksi, että minulla tulee olemaan nyt ja ikuisesti tämmöinen naisen kroppa ja rakastan sitä yli kaiken! Enkä peitä sitä! hän jatkaa.

Instagram-tarinat ovat katsottavissa 24 tunnin ajan. 

Vikman jatkaa samasta aiheesta vielä seuraavassa Instagram-tarinassaan.

– Eli siis: haluan elää maailmassa, jossa jokainen kroppa on ok ja sen kropan kanssa saa pukeutua miten itse haluaa, saa mennä sen kanssa minne haluaa, voi julkaista muokkaamattomia kuvia siitä ylpeänä ja käyttää sitä miten haluaa. Ilman, että kenelläkään on sanavaltaa siihen, hän kirjoittaa.

Vikman on aiemminkin nostanut hänelle lähetettyjä törkykommentteja Instagram-tarinaansa. Itsenäisyyspäivän jälkeen Vikman kommentoi Instagram-tarinassaan ilkeitä viestejä, joita oli jätetty hänen Linnan juhlien jatkoilta jakamansa kuvapostauksen kommenttikenttään.

Suurin osa törkyviesteistä koski laulajan kainalokarvoja, jotka näkyvät postauksen kolmannessa kuvassa.

– Nostamalla edellisiä kommentteja toivon, että joku voisi peilata ajatteluaan ja pohtia, mistä oma viha ja ällötys kumpuaa, Vikman kirjoitti tuolloin Instagram-tarinassaan.

Vihakommentit näyttelevät osaa myös Vikmanin ja KäärijänRuoska-yhteiskappaleen musiikkivideolla. Videolla näkyy Vikmanille ja Käärijälle netissä lähetettyjä oikeita törkykommentteja.

Lue myös:

    Uusimmat