Heidi Foxell joutui jälleen sairaalaan

Katso koskettava hetki: Joukkoampumisen uhri Heidi Foxell seisoo ilman tukea 4:08
Katso koskettava hetki: Joukkoampumisen uhri Heidi Foxell seisoo ilman tukea

Heidi Foxell on joutunut kohtaamaan alkuvuoden aikana useita terveysongelmia.

Hyvinkään joukkoampumisessa vuonna 2012 loukkaantunut poliisi Heidi Foxell, 36, kertoo Instagram-tilillään joutuneensa perjantaina 26. huhtikuuta sairaalaan.

Foxell kertoo julkaisussaan kärsineensä kovasta kuumeesta, joka nousi keskiviikkoyönä ja jatkui koko torstaipäivän. Hän oli sopinut perjantaille ensimmäisen koululuennon, jota ei olisi halunnut perua, ja näin ollen hän sinnitteli kotona korkean kuumeen kanssa aina perjantaiaamuun saakka.

– Tajusin heti perjantaiaamuna, että ei tästä enää luennoimaan lähdetä. Hakeuduin puolen päivän jälkeen hoitoon ihan lanssilla. Sen verran heikossa kunnossa jo olin, ettei oikein jaksanut kannatella itseään, hän kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Foxell kertoo somepostauksessaan, että hänen kehonsa oli menossa verenmyrkytystilaan.

– Kun lanssi mittasi paineet kotona ne olivat tippuneet jo 69/39 ja syke löi pitkälle yli 90. Sain lanssissa lisähappea ja nestettä, mikä vakautti hieman tilannetta, hän kirjoittaa.

Foxell vietiin sairaalaan, jossa hänestä otettiin "kaikki tarvittavat kokeet". Hän kertoo olleensa tuossa vaiheessa jo hyvin väsynyt.

Kokeet osoittivat, ettei Foxellin veressä tai virtsassa ollut bakteeria. Sen sijaan veriviljelystä löytyi hiivasienikasvua.

– Kuume saatiin alas viikonlopun aikana ja olo on muuten hyvä. Koska nämä bakteeri-infektiot ja hiivat pesiytyvät kehon vierasesineisiin, niin mun tunneloitu laskimokatetri täytyy vaihtaa. Vanha on otettu pois, mutta vielä odotellaan, että hiiva poistuu verestä uuden asentamista varten, hän kirjoittaa.

Julkaisun kommenttikenttä on täyttynyt tsemppiviesteistä.

– Voi ei. Eikö nuo verenmyrkytykset jo sinun kohdallasi riittäisi. Pikaista toipumista!

– Voimia Heidi jälleen kerran! Toivottavasti toipuminen etenee ja pääset pian kotiin.

– Tsemppiä ja pikaista paranemista!

Foxell joutui myös vuodenvaihteessa sairaalaan munasarjakystasta aiheutuneen rajun tulehduksen vuoksi. Kysta leikattiin alkuvuonna, ja Foxell kertoi operaation jälkeen somessa, että lähes kaikki riskit toteutuivat leikkauksessa. Hän vietti tuolloin sairaalassa useita viikkoja. 

Foxell loukkaantui vakavasti Hyvinkään keskustassa vuonna 2012, kun joukkoampuja tulitti ihmisiä katolta keskellä yötä. Kaksi ihmistä kuoli ampumisisessa.

Lue myös:

    Uusimmat