Jänis jysäytti sensaatiotempun – Jari Porttila ällisteli: "Ensimmäinen kerta urallani"

Mitä ihmettä? Kilpailun jänis juoksi voittoon yleisurheilussa 1:39
Katso: Näin jänis juoksi voittoon – MTV Urheilun selostamossa päiviteltiin poikkeuksellista tapahtumaa.

Jäniksenä juossut Argentiinan Belen Casetta teki sensaation ja voitti naisten 3 000 metrin esteet Espanjan Huelvassa pronssitason kilpailussa.

Casetta lähti kilpailuun jäniksenä vastaamaan vauhdinpidosta. Vauhti maittoi kuitenkin hänelle itselleen niin hyvin, että hän piti sitä maaliin saakka – ja korjasi koko potin.

– Melkoinen suoritus jänikseltä, MTV Urheilun selostaja Jari Porttila sanoi.

Tapahtuma oli poikkeuksellinen. Veteraaniselostaja ja -toimittaja Porttila ällisteli selostaneensa ensimmäisen kerran urallaan jäniksen voittaman yleisurheilukilpailun.

Näet estekilpailun huipennuksen ja kuulet MTV Urheilun selostamon päivittelyt ylälaidan videolta.

Casetta voitti sateen kastelemalla radalla käydyn kilpailun ajalla 9.29,86. Toiseksi sijoittui Espanjan Carolina Robles Campos ajalla 9.30,86 ja seuraavat kilpailijat jäivät kauas. Kolmannen sijan saavutti Turkin Derya Kunur ennätyksellään 9.36,56.

Kilpailussa peräti seitsemän juoksijaa seitsemästätoista osallistujasta teki uuden ennätyksensä.

Casettan ennätys on 9.25,99 vuodelta 2017.