Jesse Puljujärvi palasi Leijoniin yli neljän vuoden jälkeen – näin NHL-vahvistus kommentoi esitystään

Jesse Puljujärvi palasi Leijoniin yli neljän vuoden jälkeen – näin NHL-vahvistus kommentoi esitystään 0:37
Näin Jesse Puljujärvi kommentoi paluutaan Leijonat-paitaan.

Jesse Puljujärvi esiintyi torstaina ensimmäistä kertaa Leijonat-paidassa yli neljään vuoteen. Suomalaishyökkääjä jahtaa tiukasti paikkaa kevään MM-joukkueeseen.

Puljujärvi nimettiin Leijonien EHT-miehistöön huhtikuussa. NHL:stä niin ikään Leijoniin tulleiden Mikael Granlundin ja Olli Määttän kisapaikat ovat jo saletissa, mutta Puljujärvi joutuu vielä pelaamaan omasta kisapaikastaan.

Puljujärvi ennen torstaita edellisen kerran Leijonissa vuoden 2019 joulukuussa, kun hän viiletti maajoukkueen mukana Venäjän EHT-turnauksessa. Paluu Leijoniin neljän vuoden tauon jälkeen maistui hyvältä.

– Kyllä oli mukava pelata. Hyvä meininki ja pelataan hyvin joukkueena, niin mukava ottaa tuommoisia voittoja, Puljujärvi totesi voitokkaan Tshekki-ottelun jälkeen.

– Ei ole mitään (kisapaikkaa) luvattu. Tuossa nyt yritetään parasta pistää pöytään.

Puljujärven kausi on ollut haastava, sillä hän kuntoutui pitkään kesällä tehdyistä lonkkaleikkauksista. Puljujärvi palasi tositoimiin vasta vuodenvaihteessa, kun hän solmi testisopimuksen Pittsburgh Penguinsin kanssa.

Pelijakso AHL:ssä poiki Puljujärvelle kaksivuotisen NHL-sopimuksen ja tällä kaudella Puljujärvelle kertyi lopulta 13 AHL-ottelua ja 22 NHL-ottelua. Isokokoinen hyökkääjä vakuuttaa olevan täydessä pelikunnossa.

– Pelikunnossa ollaan, niin nautitaan vaan.

Lue myös:

    Uusimmat