Kolmiodraama-matka on ollut Samille vuoristorataa: "Hyviä hetkiä ja niitä, kun itketään kameralle"

Tämä asia sinkku-Samille on ollut erityisen haastavaa Kolmiodraama-ohjelmassa 1:14
Katso videolta, mitä mieltä sinkku-Sami on Kolmiodraama-rakkausrealityn formaatista. Yksi asia hänelle on ollut erityisen haastavaa.

Kolmiodraama-ohjelmassa viisi sinkkua etsii itselleen kumppania. 32-vuotias Sami toivoo kumppanilta avoimuutta ja samanhenkisyyttä, mutta laiskuus on ehdoton ei. 

Tamperelainen Sami, 32, ajelee työkseen taksia ja on ollut noin kaksi vuotta sinkkuna. Hän on yksi Kolmiodraama-rakkausrealityn viidestä sinkusta. 

– Vakavat parisuhteeni ovat kestäneet vuodesta useampaan vuoteen. Hetken lentoja en laske parisuhteiksi, Sami kertoi sarjan tähtien tapaamisessa viime kesänä MTV Uutisille. 

Kolmiodraamassa viisi nykymaailman deittikulttuuriin kyllästynyttä sinkkua osallistuu kokeiluun, jossa heille valitaan kaksi sopivaa kumppania. He tutustuvat kumppaniehdokkaisiinsa pelkkien tekstiviestien välityksellä ilman ulkonäköpaineita. Viestittelyn perusteella valitaan toinen, jonka kanssa muutetaan saman katon alle. 

Kuvioihin tulee pian kuitenkin kolmas pyörä, ja reilun kuukauden yhteisasumisen jälkeen punnitaan, voiko näin erityisellä tavalla alkanut suhde kestää oikeassa elämässä ja arjen haasteissa.

Sami toivoo kumppanilta avoimuutta ja ennen kaikkea samanhenkisyyttä. 

– Ei tietenkään tarvitse olla kopio minusta, enkä sellaista toivokaan. Se olisi ihan hirveää, mutta jollain tasolla samanhenkinen. Ja olisi jonkin sortin intohimon kohde – ei tarvitse olla sama kuin minulla, mutta olisi joku asia, mihin suhtautuu intohimoisesti. Minulla se on jääkiekko ja urheilu. 

Sami ei itse ole pelannut jääkiekkoa ollenkaan, mutta hänen isänsä on pelannut aina ja ollut valmentajana sekä joukkueenjohtajana. Sami on kulkenut vaunuista asti mukana jäähallilla ja seurannut jääkiekkoa pienestä pitäen. 

Jääkiekkofanaatikkoa ei viehätä ihminen, joka ei pidä itsestään minkäänlaista huolta, istuu sohvalla ja hengailee, eikä käy töissä. 

– Sellainen laiskuus on ehdoton ei. 

Sami myöntää, että kuvaukset ovat olleet melkoista vuoristorataa. 

– On ollut hyviä hetkiä ja niitä hetkiä, kun itketään kameralle. Tällä hetkellä ei ole ihastusta, eikä rakkautta ilmassa, mutta sanoisin, että orastavaa kiinnostusta. Se otti kolhun, mutta orastavaa kiinnostusta, Sami paljasti. 

Sami on tutustunut sarjassa Terhiin ja Christinaan

Katso videolta, mitä mieltä sinkku-Sami on Kolmiodraama-rakkausrealityn formaatista. Yksi asia hänelle on ollut erityisen haastavaa. 

Kolmiodraama MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon päätösjaksoa lukuun ottamatta.

Koukussa Kolmiodraamaan -vodcast ilmestyy MTV Katsomoon maanantain ja tiistain välisenä yönä - samaan aikaan kuin Kolmiodraama-sarjakin. Jaksot viikkoa etukäteen Katsomo+ -tilauksella.

Sarjan jaksojen yhteydessä julkaistaan MTV Uutisten vodcast  Koukussa Kolmiodraamaan. 

Vodcastissa toimittajat Katja Lintunen ja Jari Peltola peilaavat omia deitti- ja parisuhdekokemuksiaan MTV:n uuden Kolmiodraama-sarjan koukuttaviin käänteisiin ja suhdekiemuroihin. Samalla pureudutaan sarjan tapahtumiin ja jaksoista nouseviin teemoihin. 

Voit katsoa Koukussa kolmiodraamaan -vodcastin jakson alta.

Millainen on täydellinen aloitusviesti deittisovelluksessa? 27:26

Lue myös:

    Uusimmat