Kolmiodraama-rakkausrealityn Pinja, 30, ei ole ollut koskaan pitkässä parisuhteessa

Tämän takia Pinja uskalsi lähteä mukaan Kolmiodraama-ohjelmaan 0:31
Katso videolta, miten Pinja uskalsi lähteä mukaan Kolmiodraama-ohjelmaan.

Uudessa Kolmiodraama-rakkausrealityssa kumppania etsii 30-vuotias Pinja, joka ei ole koskaan ollut yli vuoden kestävässä parisuhteessa. 

Tamperelainen Pinja, 30, etsii rinnalleen päämäärätietoista, positiivista ja sosiaalista kumppania Kolmiodraama-rakkausrealityssa.

– Olen itse energinen, puhelias ja huomaavainen. Tykkään nauraa ja urheilla. Nauran myös paljon itselleni, Pinja kertoi sarjan tähtien tapaamisessa viime kesänä MTV Uutisille. 

Kolmiodraamassa viisi nykymaailman deittikulttuuriin kyllästynyttä sinkkua osallistuu kokeiluun, jossa heille valitaan kaksi sopivaa kumppania. He tutustuvat kumppaniehdokkaisiinsa pelkkien tekstiviestien välityksellä ilman ulkonäköpaineita. Viestittelyn perusteella valitaan toinen, jonka kanssa muutetaan saman katon alle. 

Kuvioihin tulee pian kuitenkin kolmas pyörä, ja reilun kuukauden yhteisasumisen jälkeen punnitaan, voiko näin erityisellä tavalla alkanut suhde kestää oikeassa elämässä ja arjen haasteissa.

Pinjan viimeisin parisuhde päättyi 6–7 vuotta sitten. 

– Minulla ei ole ollut parisuhteita kovin montaa, eikä mikään niistä ole ollut kovin pitkä. Pisin parisuhteeni on ollut noin vuoden pituinen. Tapailusuhteita on ollut viimeisimpinä vuosina, Pinja kertoi seurusteluhistoriastaan. 

Häntä ei viehätä ihminen, joka on negatiivinen ja laittaa itsensä aina etusijalle, eikä osaa huomioida muita.

Ohjelman kuvaukset ovat lyöneet Pinjan ällikällä. 

– Olen todella yllättynyt, mitä kaikkea on tapahtunut, ja miten hienosti tämä matka on mennyt. Ihastusta on ilmassa, Pinja kertoi salaperäisesti. 

Pinja viittaa ihastuksella todennäköisesti Akuun, jonka hänellä on synkannut hyvin. Pinja on tutustunut sarjassa myös Nilsiin.

Katso videolta, miten Pinja uskalsi lähteä mukaan Kolmiodraama-ohjelmaan. 

Kolmiodraama MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon päätösjaksoa lukuun ottamatta.

Koukussa Kolmiodraamaan -vodcast ilmestyy MTV Katsomoon maanantain ja tiistain välisenä yönä - samaan aikaan kuin Kolmiodraama-sarjakin. Jaksot viikkoa etukäteen Katsomo+ -tilauksella.

Sarjan jaksojen yhteydessä julkaistaan MTV Uutisten vodcast  Koukussa Kolmiodraamaan. 

Vodcastissa toimittajat Katja Lintunen ja Jari Peltola peilaavat omia deitti- ja parisuhdekokemuksiaan MTV:n uuden Kolmiodraama-sarjan koukuttaviin käänteisiin ja suhdekiemuroihin. Samalla pureudutaan sarjan tapahtumiin ja jaksoista nouseviin teemoihin. 

Voit katsoa Koukussa kolmiodraamaan -vodcastin jakson alta.

Millainen on täydellinen aloitusviesti deittisovelluksessa? 27:26

Lue myös:

    Uusimmat