Näin sujui Roman Eremenkon debyytti uudessa seurassaan

Jalkapallon miesten liigan sarjatulokas Gnistan koki toistaiseksi suurilukuisimman tappionsa, kun Haka haki pisteet Oulunkylästä 3–0-voitolla. Kamppailua ja etenkin isäntien riveissä debytoinutta Roman Eremenkoa oli saapunut seuraamaan 2 145 katsojaa.

– Roman pelasi hyvin. (Hänen) pitää saada treenejä ja pelejä lisää, Gnistanin päävalmentaja Jussi Leppälahti summasi.

Eremenkon sijaan katseet kääntyivät paljolti vierasjoukkueen väkevään hyökkäykseen, joka rakensi viljalti viimeistelypaikkoja. Avausosumansa Haka sai onnettaren avustamana heti toisella minuutilla. Evangelos Patoulidisin laukaus noin 20 metristä keskisektorilta livahti niin sanotusti luvattoman helposti ja vieläpä maalivahti Mathias Nilssonin käsien kautta keskeltä rysää sisään.

Koskilaisten tuplattua johtonsa Gnistankin sai viimein erittäin hyvän viimeistelytontin, mutta Jonas Enkerudin puskun kulmapotkusta pelasti maalivahti Anton Lepola venymisellään.

Toisella jaksolla Eremenko sai enemmän palloa ja nousi esiin enemmän aina 66. minuutilla tapahtuneeseen vaihtoonsa asti. Hänen kavennuspaikkansa syntyi 52. minuutilla, mutta boksista lähtenyt etukulmaan suuntautunut tykkiveto kilpistyi puolustaja Nikolas Talon blokkiin.

Viime kaudella Eremenko edusti Honkaa 17 ottelun ja edellisellä sesongilla HIFK:ta 11 ottelun verran.

– Uskon, että (laukaus) olisi voinut mennä maaliin. Oli hakemista, mutta nautin hetkittäin, Gnistanin Eremenko kiteytti.

Lue myös:

    Uusimmat