Näin Windows95manin asu pukee viisuselostaja Mikko Silvennoista

Mikko Silvenoinen kertoo hauskasta havainnostaan viisuselvittelyitä tehdessään 4:20
Katso myös: Mikko Silvenoinen kertoo hauskasta havainnostaan viisuselvittelyitä tehdessään

Mikko Silvennoinen teki Windows95manit.

Pitkän linjan euroviisuviisuselostaja Mikko Silvennoinen näyttää tuoreella Instagram-videollaan, miten Suomen tämän vuoden euroviisuedustajan Windows95manin asu pukee häntä. Videolla Silvennoinen vetää ylleen Windows95-logolla varustetut t-paidan ja lippalakin sekä farkkushortsit.

– Paina sydäntä, jos tämä olisi selostusasuni, Silvennoinen kirjoittaa julkaisun yhteydessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Moni Silvennoisen someseuraaja on toden totta sitä mieltä, että Windows95man-henkinen asu voisi olla Silvennoisen selostusasu. Julkaisu on nimittäin kerännyt muutamassa päivässä yli 2000 tykkäystä.

Silvennoinen kertoi huhtikuussa Radiogaalan punaisella matolla MTV Uutisille valmistautumisestaan Euroviisuihin. Hän kertoi, että hommaa riittää muun muassa juontokorttien kirjoittamisessa. 

Silvennoinen kertoi etsivänsä jatkuvasti erilaista nippelitietoa selostustyönsä tueksi, ja löysikin itselleenkin täysin uutta ja ilahduttavaa tietoa, joka liittyy Windows95manin viisuesityksessä nähtävään valtavaan farkkumunaan. 

– Minulla oli mielessä, että meillä on tämä farkkumuna siellä viisulavalla, että kääntyykö se munan kaksimielisyys muille kielille, kun suomen kielessä munat viittaavat myös miehen genitaaleihin. Osaan ruotsia ja englantia ja ne ovat pallot, eli balls ja bollar, eikä kananmunat. Niin rupesin selvittämään, ovatko kananmunat muilla kielillä genitaaleja, niin voin iloisesti kertoa, että useimmilla on, Silvennoinen iloitsi. 

– Eli voimme rauhassa lähteä viisuihin munan kera, koska tämä kaksoismerkitys saattaa muitakin hymyilyttää. Miksi tämän selvitin, en tiedä, ei tämä mahdu edes siihen korttiin, koska se on liian pitkä (tarina). Mutta ihanaa, että sain tässä sen kertoa, hän jatkoi.

Euroviisut käynnistyvät Ruotsin Malmössä ensimmäisen semifinaalin merkeissä 7. toukokuuta ja huipentuvat finaaliin 11. toukokuuta.

Lue myös:

    Uusimmat