Näyttelijä Brian McCardie, 59, on kuollut

Brian McCardien sisko kertoo suru-uutisesta Instagramissa.

Muun muassa Outlander- ja Line of Duty -sarjoista tuttu näyttelijä Brian McCardie on kuollut 59-vuotiaana. McCardien sisko, näyttelijä Sarah McCardie kertoo veljensä kuolemasta Instagramissa.

– Suurella surulla tiedotamme Brian James McCardien, rakastetun pojan, veljen, sedän ja niin monelle niin rakkaan ystävän menehtymisestä. Brian kuoli yllättäen kotonaan sunnuntaina 28. huhtikuuta, julkaisussa kerrotaan.

– Upea ja intohimoinen näyttelijä lavalla ja valkokankailla. Brian rakasti työtään ja kosketti monien elämää, ja on poissa aivan liian aikaisin. Rakastamme häntä ja tulemme kaipaamaan häntä suuresti: muistakaa Briania ajatuksissanne, teksti jatkuu.

Julkaisun lopussa kerrotaan, että hautajaisjärjestelyistä tullaan tiedottamaan lähipäivinä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Line of Duty -sarjan luoja Jed Mercurio ja vastaava tuottaja Simon Heath kommentoivat tiedotteessa, että McCardien kanssa työskenteleminen oli heille kunnia.

– Brian oli uskomattoman lahjakas näyttelijä, ja hänen pysyvä vaikutuksensa Tommy Hunterina on osoitus hänen esityksensä voimasta, he kommentoivat.

Rikollispomo Tommy Hunter oli McCardien roolihahmo Line of Duty -sarjassa.

– Kameran takana Brian ei olisi voinut olla erilaisempi kuin hänen esittämänsä hahmo. Hän oli lämmin, hauska ja hurmaava. Ajatuksemme ovat hänen rakkaidensa kanssa tänä vaikeana aikana, lausunto jatkuu.

Lähde: BBC

Lue myös:

    Uusimmat