Paljastuksia kulisseista! Kolmiodraama-Sami on herättänyt katsojissa tunteita – näin mies kommentoi

Paljastuksia kulisseista! Kolmiodraama-Sami on herättänyt katsojissa tunteita – näin mies kommentoi 1:59
Koukussa Kolmiodraamaan -jaksossa Lintunen paljastaa, kuinka Kolmiodraama-Sami kommentoi käytöstään ja millaista palautetta tämä on saanut.

Uusi Koukussa Kolmiodraamaan -jakso on ilmestynyt.

Koukussa Kolmiodraamaan -vodcastissa toimittajakaksikko Jari Peltola ja Katja Lintunen käyvät läpi Kolmiodraama-sarjan käänteitä ja peilaavat niitä omiin suhdekuvioihinsa.

Erityisesti Samin, Terhin ja Christinan yhteisasuminen on herättänyt katsojissa ja toimittajakaksikossa erilaisia tunteita. 

Lintunen soitti Samille ja kertoi tämän olleen puhelimessa hyvin puhelias, kun taas sarjassa Sami on vetäytynyt enemmän syrjään ja ollut hiljaisempi.

– Oli oikein mukava jutella hänen kanssaan puhelimessa, Lintunen aloittaa. 

Yllä olevalla videolla Lintunen kertoo, miten Samin kommentoi käytöstään ja millaista palautetta hän on katsojilta saanut.

Koukussa Kolmiodraamaan -jaksossa erityisesti Mirellan käytös puhuttaa. Peltola puolestaan kertoo hämmentävän tarinan vuosien takaa:

Miten päästä eroon tunnelukoista? 30:57

Koukussa Kolmiodraamaan -vodcast ilmestyy MTV Katsomoon maanantain ja tiistain välisenä yönä – samaan aikaan kuin Kolmiodraama-sarjakin. Jaksot viikkoa etukäteen MTV Katsomo+ -tilauksella.

Kolmiodraama MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat