Pistehai siirtyy Jukureihin – edessä uudet MM-kisat?

Norjan miesten jääkiekkomaajoukkueen MM-leirityksessä mukana oleva hyökkääjä Thomas Olsen siirtyy Mikkelin Jukureihin 1+1-vuotisella sopimuksella.

28-vuotias Olsen on pelannut koko tähänastisen uransa kasvattajaseurassaan Vålerenga IF:ssä. Kuluneella kaudella hän saavutti Norjan pääsarjan hopeamitalin ja voitti pudotuspelien pistepörssin iskettyään 17 otteluun 19 (9+10) pinnaa.

Runkosarjassa Olsen takoi 44 otteluun tehopisteet 29+14=43.    

Norjan MM-leirityksessä mukana oleva Olsen pelasi vuosi sitten uransa ensimmäiset miesten MM-kisat ja tilastoi seitsemään matsiin kaksi syöttöpinnaa. Yllätys ei olisi, jos edessä olisivat nyt toiset MM-kisat.

"Profiloitunut nimenomaan maalintekijäksi"

Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen kuvaa tiedotteessa 186-senttistä ja 90-kiloista Olsenia raamikkaaksi hyökkääjäksi, joka on vahva kamppailija sekä fyysinen pelaaja. 

– Thomas on dynaaminen ja luisteluvoimainen hyökkääjä, joka on profiloitunut nimenomaan maalintekijäksi, kuten tämän kevään pudotuspelitkin osoittivat. Odotamme innolla, että hän pääsee näyttämään kykynsä tulevalla kaudella Liigassa, Hakkarainen luonnehtii.

Jukurit julkisti hiljattain, että Iisalmen Peli-Karhut kuluneella kaudella Mestis-mestaruuteen luotsannut Marko Tuomainen on mikkeliläisseuran uusi päävalmentaja kaksivuotisella sopimuksella.

Lue myös:

    Uusimmat