Poliisiministeri Rantanen Vornasesta: "Ääliömäistä toimintaa"

Rantanen sanoi puheessaan, että kaikilla on oikeus odottaa poliiseilta ja muilta turvallisuusviranomaisilta moitteetonta nuhteettomuutta ja käyttäytymistä.

Sisäministeri Mari Rantanen (ps.) viittasi vappupuheessaan perussuomalaisten kansanedustajan Timo Vornasen toimintaan.

– Viime päivinä on ollut havaittavissa sosiaalisessa ja perinteisessäkin mediassa, ettei perussuomalaisilla olisi enää oikeutta puhua sisäisestä turvallisuudesta. Kyllä on, Rantanen sanoi Helsingissä.

Rantasen mukaan puolueen linja ei ole muuttunut sisäisen turvallisuuden osalta. Muun muassa nuorisorikollisuudesta, katujengeistä, huumeista ja järjestäytyneestä rikollisuudesta on syytä olla äärimmäisen huolissaan, Rantanen sanoi.

– Yksittäisen perussuomalaisen kansanedustajan ääliömäinen toiminta ole hävittänyt näitä ongelmia yhtään mihinkään.

Rantanen sanoi puheessaan, että kaikilla on oikeus odottaa poliiseilta ja muilta turvallisuusviranomaisilta moitteetonta nuhteettomuutta ja käyttäytymistä.

– Yksi kotoa saamani opetus on, että elä niin kuin opetat, Rantanen sanoi.

Rantasen mukaan puolue haluaa palauttaa maahan rotia ja järjestystä ja tämä pätee edelleen.

"Tyhjänä kolisevia tynnyreitä"

Rantasen mukaan on valtava urakka säästää hallitusneuvotteluissa sovitut kuusi miljardia ja lisäksi kehysriihessä sovitut kolme miljardia. Hänen mukaansa oppositio huutaa toistuvasti, että hallitus sopeuttaa ja leikkaa väärin. Rantasen mukaan mikään puolue ei ole esittänyt, kuinka se saisi kasaan samanlaisen summan.

– On vain tyhjänä kolisevia tynnyreitä.

Rantanen sanoi, että kesäkuun EU-vaalit ovat liioittelematta tärkeimmät sukupolveen.

– Se, millaisia lakeja turvapaikkapolitiikan osalta säädetään, tulee EU:sta. Se, millä tavalla rajojamme turvataan, tulee EU:sta, Rantanen sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat