Presidentti Alexander Stubb teki Pikkuleijonista erityisen huomion – "Näki kavereiden silmistä"

Presidentti Alexander Stubb kommentoi Pikkuleijonien turnausurakkaa – "Kärsivällisyys on valttia" 0:29
Alexander Stubb kommentoi Pikkuleijonien otteita vapputervehdyksensä yhteydessä.

Suomen tasavallan presidentti Alexander Stubb oli tiistaina kannustamassa Pikkuleijonien alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa.

Stubb oli vappuaattona Espoossa seuraamassa Suomen ja USA:n välistä lohkovaiheen ottelua. Suomi hävisi ottelun tylysti maalein 4–9.

Ottelun jälkeen presidentti Stubb kävi joukkueen pukukopissa puhumassa nuorille lahjakkuuksille. Stubb avasi tilannetta vapputervehdyksensä yhteydessä. 

– Turnauksessa pitää muistaa, että kärsivällisyys on valttia. Siinä on uskomattoman kypsä joukkue, Stubb kertoi medialle.

Stubbin mukaan loppulukemat eivät kuvastaneet täysin ottelutapahtumia.

– Mun mielestäni meillä kävi vähän huono säkä eilen. Kiekko ei pomppinut meidän suuntaamme. Se oli pienestä kiinni, vaikka luvut olivat aika isoja, Stubb analysoi ottelua.

Pikkuleijonat kohtaa seuraavaksi Ruotsin MM-kisojen puolivälierissä. Vaikka edellinen ottelu päättyikin rujoon tappioon, teki Stubb Pikkuleijonista erityisen ja lupauksia antavan huomion.

– Jollain tavalla näki koko joukkuehengestä ja kavereiden silmistä, että tästä toivutaan nopeasti ja nyt mennään Ruotsin kimppuun. Sovittiin, että nähdään sunnuntaina finaalissa, Stubb sanoi iloisesti.

Lue myös:

    Uusimmat