Prinsessa Dianan ensimmäinen työsopimus huutokaupattiin tuhansilla euroilla – asiakirja sisältää valheen

Prinsessa Diana kuoli päivälleen 25 vuotta sitten – tästä syystä kuninkaallinen tragedia puhuttaa yhä 12:34
Prinsessa Dianan kuolemasta tulee tänä vuonna kuluneeksi 27 vuotta – tästä syystä tragedia puhuttaa edelleen

Prinsessa Dianan ensimmäinen työsopimus on myyty hulppeaan hintaan huutokaupassa.

Prinsessa Dianan ensimmäinen työsopimus myytiin huutokaupassa 10 500 dollarilla, eli noin 9 800 eurolla. Diana täytti lomakkeen toukokuussa 1979 Solve Your Problem Ltd. -nimistä lastenhoitotoimistoa varten. 

Diana valehteli työsopimuksessa ikänsä, sillä hän on kirjoittanut siihen, että olisi syntynyt 1. heinäkuuta vuonna 1960, vaikka hän oli syntynyt vuonna 1961. Sopimuksen täyttämisen aikaan hän ei ollut siis vielä ehtinyt täyttää 18 vuotta, vaikka niin valehdeltu syntymäpäivä väittää.

Huutokaupanpitäjä Andrew Stowe kertoi BBC:lle, että kiinnostusta työsopimusta kohtaan tuli ympäri maailmaa: tarjouksia tuli Yhdysvalloista, Hongkongista, Kanadasta ja Australiasta.

Sopimus on täytetty 22. toukokuuta 1979, ja vain reilua kahta vuotta myöhemmin Dianasta tuli Walesin prinsessa. Stowen mukaan sopimus olikin yksi viimeisistä jäljellä olevista asioista Dianan ”normaalista” elämästä.

Diana työskenteli lastenhoitajana, äitien apulaisena ja lastentarhanopettajan avustajana ennen kuin meni naimisiin kuningas Charlesin (silloinen prinssi) kanssa heinäkuussa 1981 ja hänestä tuli kuninkaallisen perheen kokopäiväinen työntekijä.

Diana kuoli traagisesti autokolarissa Pariisissa 31. elokuuta 1997.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat