Prinssi William ja prinsessa Catherine juhlivat 13-vuotishääpäiväänsä ennennäkemättömällä kuvalla

Prinssi William ja prinsessa Catherine menivät naimisiin 29. huhtikuuta vuonna 2011. 

Prinssi William, 41, ja prinsessa Catherine, 42, menivät naimisiin 29. huhtikuuta vuonna 2011, joten pari juhli äskettäin 13-vuotishääpäiväänsä. 

Kaksikko jakoi Instagramissa juhlapäivän kunniaksi ihastuttavan kuvan, jota ei Peoplen mukaan ole aiemmin nähty julkisuudessa. 

– 13 vuotta sitten tänään, luki kuvan ohessa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Mustavalkoisessa muotokuvassa prinssi William ja prinsessa Catherine seisovat hymyillen, ja morsian pitelee kimppua, joka on tehty pääosin kuningatar Elisabetin  lempikukasta laaksoliljasta.

Catherinella on kuvassa Elisabetin Cartier-merkkinen Halo-tiara ja Sarah Burtonin Alexander McQueenille suunnittelema, pitsikoristeinen hääpuku. Williamilla on yllään musta Blues and Royals -univormu. 

Kuvan on ottanut Millie Pilkington. Kyseinen kuvaaja otti hiljattain kuvan kuningas Charlesista  ja kuningatar Camillasta, joka julkaistiin heidän kruunajaistensa ensimmäisen vuosipäivän kunniaksi. Hän oli kameran takana myös viime vuonna ottaessaan syntymäpäivämuotokuvia Williamin ja Catherinen kolmesta lapsesta: prinssi Georgesta, 10, prinsessa Charlottesta, 8, ja prinssi Louisista, 6.

Myös Westminster Abbey juhlisti prinssi Williamin ja prinsessa Catherinen vuosipäivää jakamalla sosiaalisessa mediassa videon, jossa nuoripari poistuu kirkosta hääseremonian jälkeen vuonna 2011. Kellot soivat, kun väkijoukko hurrasi pariskunnalle juuri ennen kuin heidät vietiin hevosvaunuajelulle. Heitä seurasivat heidän ihastuttava morsiusparinsa sekä heidän sisaruksensa prinssi Harryja Pippa Middleton.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

William ja Catherine tapasivat opiskelijoina St Andrewsin yliopistossa Skotlannissa vuonna 2001 ja menivät naimisiin 29. huhtikuuta 2011. Kuningatar Elisabet antoi heille hääpäivänä Cambridgen herttuan ja herttuattaren arvonimet. 

William palasi äskettäin julkisten tehtäviensä pariin vaimonsa maaliskuisen syöpädiagnoosin julkistamisen jälkeen. Catherine on tällä hetkellä syöpähoidoissa ja hänelle tehtiin tammikuussa vatsaleikkaus. 

Prinssi Williamin, prinsessa Catherinen ja heidän lastensa tiedetään viettävän tällä hetkellä paljon aikaa maalaiskodissaan Anmer Hallissa, joka on osa kuninkaallisen perheen Sandringhamin kartanoa, ja siellä Catherinen sanotaan tuntevan olonsa kotoisimmaksi.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat