Rantabaari palaa – tätä uudella kaudella on luvassa

Esittelyssä: Rantabaari 6. kausi 5:00
Mitä Rantabaari kaudella on luvassa? Katso esittely!

Rantabaarin uudella kaudella on luvassa dramaattisia käänteitä ja ihmissuhdeherkuttelua.

Salatut elämät -sarjan spin-off Rantabaari palaa jälleen tänä kesänä. 

Tulevalla kaudalle Trissaa johtava Johanna (Sani Aartela) palkkaa remmiin veljenpoikansa Nooan (Anton Varpama-Taittonen). Laran (Anni Grönberg) ja Luukaksen (Tatu Arminen) kesä on jälleen yllätyksiä täynnä.

Alissa (Johanna Puhakka) palaa kuvioihin Friida (Sara Grady) aisaparinaan, ja ensi töikseen Alissa tietenkin aiheuttaa harmia Anssille (Matti Leino). Anssin serkut, kaksoset Imatra (Venla Wallenius) ja Ilari (Nikolas Ilola) auttavat miestä mäessä. Heillä on myös kesäpesti Trissassa.

Suvi (Jaana Joensuu), Ville (Jaakko Wuolijoki) ja Olavi (Misa Nirhamo) ovat löytäneet paikkansa elämässä edellisvuoden jättikriisin jälkeen. Miehet ovat ehkä jopa tietämättään valmiita uuteen rakkauteen, kun taas Suvi kuluttaa itseään Kristan (Emilia Jansson) asioita vatvomalla. Oman haasteensa peliin heittää Sofia (Hennariikka Laaksola).

Rantabaarin määrätietoisten naisten kyydissä saa kohtalokin olla nöyrästi hiljaa. Likaisten leikkien pelivälineeksi joutuvat vuorollaan Mikael (Jarno Jussila), Patrik (Ilkka Hautala) ja Atso (Victor Paul).  

Iiris (Saara Geitel) ja Eemeli (Samuel Glassar) ovat hyvää pataa keskenään, mutta hurmaava Mimosa (Joanna Wallinheimo) ilmestyy virittämään tunnelmaa mieleisekseen.

Venlan (Jessica Öystilä) kesä on lähes yliluonnollisen haastava. Kaikessa ylivertainen Nörtti-Mari (Annika Junno) taas on ihan itsessään haaste kenelle tahansa.

Katso esimakua kaudesta ylhäällä olevalta videolta!

Rantabaari MTV Katsomo+ -tilaajille 31.5. alkaen neljä jaksoa perjantaisin. Maksuttomassa MTV Katsomossa yksi jakso päivässä maanantaista torstaihin ma 3.6. alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat