Selviytyjät-kilpailija joutui sairaalaan kesken ohjelman kuvausten – jättää kilpailun

Yksi kilpailija on joutunut jättämään Selviytyjät Suomi -kilpailun.

Selviytyjät Suomi -ohjelman tulevan kauden kilpailija Henriikka Rönkkönen sairastui ohjelman kuvauksissa Malesiassa, kerrotaan Nelonen Median tiedotteessa. Tiedotteessa kerrotaan, että kirjailijana tunnettu Rönkkönen sai lämpöhalvauksen, ja häntä on hoidettu paikallisessa sairaalassa.

Rönkkösen kerrotaan toipuneen saamansa hoidon myötä odotusten mukaisesti ja hän voi tällä hetkellä jo hyvin.


Lämpöhalvaus tarkoittaa elimistön liiallista lämpiämistä esimerkiksi ulkoisten olosuhteiden ja fyysisen suorituksen yhteisvaikutuksesta. Rönkkönen ehti olla mukana Selviytyjät-kisassa seitsemän päivää ennen sairastumistaan. 

Tiedotteessa kerrotaan, että Selviytyjät-kilpailijat käyvät lääkärintarkastuksessa ennen matkaan lähtöä riskien kartoittamiseksi. Paikalla on myös jatkuvasti lääkäri, joka tarkkailee kilpailijoiden terveydentilaa ja auttaa mahdollisissa ongelmissa. Leirissä kilpailijoille on jatkuvasti tarjolla vettä ja suolaa sekä säännöllisesti riisiä, jauhoja ja öljyä.

– Henriikan oireet olivat huolestuttavia. Hän sai kuitenkin nopeasti hoitoa. Kilpailijoiden terveys ja turvallisuus tuotannoissa ovat meille todella tärkeitä asioita, Selviytyjät Suomi -ohjelmaa tuottavan Banijay Finland Oy:n vastaava tuottaja Alex Laszlo kertoo tiedotteessa.

Rönkkönen kertoo voivansa hyvin, mutta harmittelee oman kilpailutaipaleensa päättymistä.

– Terveys on kuitenkin tärkein. Minulla ei ole ollut lämpöhalvausta aikaisemmin, enkä osannut odottaa tätä. En kuitenkaan voinut asialle mitään. Tuotanto on pitänyt minusta hyvää huolta ja hoitanut tilanteen hyvin. Olen erittäin hyvässä hoidossa sairaalassa. Minulla on ihan hyvä mieli, enkä kärsi täällä. Ainoastaan harmittaa, kun jouduin jättämään kilpailun kesken. En kommentoi asiaa ja tilannettani sen enempää tässä vaiheessa, hän sanoo tiedotteessa.

Tulevan Selviytyjät Suomi -kauden kilpailijat paljastettiin 19. huhtikuuta. Ohjelmassa 16 julkisuudesta tuttua henkilöä matkustaa Etelä-Malesian viidakkoon kamppailemaan 30 000 euron voittopotista. 

Ohjelman juontaa Riku Rantala ja se nähdään Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

Lue myös:

    Uusimmat