Stubbin asuvalintaa aiemmin kritisoinut Jorma Uotinen kertoo mielipiteensä presidentin valtiovierailun asusta podcastissa: "Se vähän tökkää silmääni"

Presidentti Stubb toivotettiin tervetulleeksi Ruotsiin 7:12
Katso myös: Näin presidentti Alexander Stubb ja Suzanne Innes-Stubb toivotettiin tervetulleeksi Ruotsiin

Jorma Uotinen ja Sami Sykkö keskustelevat podcastissaan presidenttiparin asuista.

Sami Sykkö ja Jorma Uotinen palaavat 1. toukokuuta julkaistussa Podimon Sami & Jorma -podcastin jaksossa viime viikon suureen puheenaiheeseen, eli presidentti Alexander Stubbin ja hänen puolisonsa Suzanne Innes-Stubbin Ruotsin valtiovierailuun sekä presidenttiparin yllä nähtyihin asuihin. 

Uotinen kritisoi maaliskuussa Huomenta Suomen haastattelussa presidentti Stubbin yllä tämän virkaanastujaisissa nähtyä asua.

– Heti ensimmäisessä julkisessa tilaisuudessa hänellä oli vääränpituinen päällystakki. Hänen frakkinsa liepeet näkyivät päällystakin alta ja näin ei voi olla, Uotinen sanoi tuolloin.  

Sykkö muisti Uotisen kommentin liittyen presidentin takkiin ja kysyykin podcastissa, mitä mieltä Uotinen oli Stubbin päiväpuvusta valtiovierailulla.

– Hän harrastaa takin pituudessa nyt tällaista urheilullista tyyliä. Se on asia, joka minun silmääni jollakin tavalla aina... "pistää" ei ole oikea sana, mutta se vähän tökkää silmääni, Uotinen pohtii.

– Mutta alan tämän hyväksyä, koska näyttää nyt siltä, että uusi presidenttimme haluaa pukeutua tämmöiseen lyhyempään päällystakkiin, hän jatkaa.

Lue myös:

    Uusimmat