Waltteri Merelältä huippusuoritus Pohjois-Amerikassa – nousi komealla tavalla jatkoeräsankariksi

Suomalaishyökkääjä Waltteri Merelä nousi sankariksi AHL:n pudotuspeleissä, kun hänen edustamansa Syracuse Crunch voitti Rochester Americansin toisessa jatkoerässä maalein 2–1.

Varsinaisella peliajalla nähtiin kaksi maalia. Alex Barre-Boulet vei Syracusen johtoon toisessa erässä, mutta Isak Rosen toi vierasjoukkueen tasoihin vielä ennen toista erätaukoa.

Ottelun ratkaisu nähtiin vasta toisessa jatkoerässä 90 pelatun minuutin jälkeen. Syracusen suomalaistähti Waltteri Merelä karkasi läpiajoon ja iski kiekon tyylillä verkkoon.

Maali oli Merelälle pudotuspelikevään ensimmäinen. Runkosarjassa Merelä teki 55 AHL-ottelussa 34 pistettä.

Voiton myötä Syracuse siirtyi ottelusarjassa 2–1-johtoon.