Beyoncé ja tytär Blue Ivy, 12, ovat mukana tulevassa Leijonakuningas-animaatiossa

Uudessa Mufasa: Leijonakuningas -animaatioelokuvassa kuullaan niin poptähti Beyoncéa kuin tämän 12-vuotiasta tytärtä Blue Ivyä. 

Uudesta Mufasa: Leijonakuningas -animaatioelokuvasta julkaistiin traileri 29. huhtikuuta, ja Nalan äänenä kuullaan poptähti Beyoncéa

Kyseessä on vuoden 1994 Leijonakuningas-hittielokuvan fotorealistisesti animoitu esiosa ja siinä kuullaan useita Jon Favreaun ohjaaman vuoden 2019 uusintafilmatisoinnin tähtiä, kuten John Kania Rafikina, Seth Rogenia Pumbana, Billy Eichneria Timonina ja Donald Gloveria Simbana. 

Voit katsoa elokuvan trailerin alta.

Uudessa elokuvassa pääsee ääneen myös Beyoncén 12-vuotias tytär Blue Ivy, joka ääninäyttelee Kiaraa, kuningas Simban ja kuningatar Nalan tytärtä.

Beyoncén äiti Tina Knowles jakoi videon, kun Blue Ivy tanssi äitinsä keikalla toukokuussa 2023 Pariisissa. Blue Ivy on videon etualalla aurinkolasit päässään. Voit katsoa videon klikkaamalla nuolta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Uuden elokuvan on ohjannut Barry Jenkins, ja sen pääosissa nähdään myös Kelvin Harrison Jr. Takana, Thandiwe Newton Takan äiti Eshenä, Anika Noni Rose Mufasan äitinä Afiana ja Keith David Mufasan isänä Masegona.

Elokuvan ensi-ilta on 20. joulukuuta.

Beyoncélle ja rap-artisti Jay-Z:llä  on Blue Ivyn lisäksi myös 7-vuotiaat kaksoset Sir ja Rumi.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat