Cristiano Ronaldon jättisiirrolla järisyttävä vaikutus

Lionel Messi järisytti aiemmin sosiaalista mediaa omalla siirrollaan PSG:hen. Cristiano Ronaldon siirtyminen Manchester Unitediin aloitti saman ilmiön.

PSG:n Instagram -seuraajien määrä on kasvanut Messin siirron jälkeen vajaalla 10 miljoonalla. Seuran seuraajien kasvu alkoi jo ennen siirtoa, sillä ilmoilla oli runsaasti huhuja Messin siirtymisestä. Messi vaihtoi seuraa 10. elokuuta. Ronaldon siirto varmistui perjantai-iltana ja lauantai-aamuun mennessä Instagram -seuraajien määrä on kasvanut yli kahdella miljoonalla.

Manchester Unitedin kuva Ronaldon siirron varmistumisesta on kerännyt toistaiseksi reilut 11,5 miljoonaa tykkäystä. PSG:n virallisesta Messin siirron julkistamisvideosta on tykätty vajaat 8 miljoonaa kertaa. Se on kuitenkin katsottu yli 24 miljoonaa kertaa.

Twitterissä seuraajien määrä ei kummankaan siirron myötä ole kasvanut mitenkään erikoisesti. Ronaldon siirto on kuitenkin puhututtanut, sillä se on kerännyt vajaat 3,8 miljoonaa twiittiä.

Ronaldon julkistamisesta Twitterissä on tykätty 1,8 miljoonaa kertaa. Messin vastaava tilasto on vajaa 900 000. Huomioitavaa on kuitenkin se, että PSG:llä on useita eri kielellä toimivia Twitter-tilejä.

Lue myös:

    Uusimmat