Cristiano Ronaldon megasiirron taustoista tihkui lisätietoja – "Sano minulle, että valehtelet"

Manchester Unitedin valmentajalegenda Sir Alex Fergusonilla oli omat näppinsä pelissä Cristiano Ronaldon paluussa seuraan, kertoo Manchester Evening News -lehti.

Lehden mukaan Ferguson olisi keskustellut Ronaldon kanssa perjantai-aamuna, jolloin Manchester City vaikutti vahvimmalta vaihtoehdolta. Toinen seuralegenda, Rio Ferdinand kertoi myös soittaneensa Ronaldolle pelästyttyään Manchester City-huhuja.

– Hän olisi ollut täysin samassa mielentilassa. Hän olisi vihannut nähdä Cristianon Manchester Cityn paidassa. Soitin hänelle heti ja kysyin, että mitä oikein tapahtuu? Sano minulle, että valehtelet. Keskustelussa oli ei-sanoja kaikenlaisissa muodoissa, Ferdinand kertoi Youtube-lähetyksessään.

– Olen kuin kaikki fanit. Minä ja me olemme täysin samanlaisia siinä mielessä. Kerro minulle, että et ole menossa, Ferdinand jatkoi.

Ronaldo tekee paluun Manchester Unitedin paitaan 12 vuoden tauon jälkeen. Hänelle on luvassa kahden vuoden sopimus massiivisella noin 560 000 euron viikkopalkalla. Se nostaa hänet seuran parhaiten palkatuimmaksi pelaajaksi. Maalivahti David De Gea on tällä hetkellä kovapalkkaisin pelaaja seurassa. Espanjalainen nettoaa vajaat 440 000 euroa viikossa.

Lue myös:

    Uusimmat