Ellen Jokikunnaksen kivut palaavat Italian-kotia remontoidessa: "Tekisi mieli kiroilla"

Ellen Jokikunnas sai harmittavia uutisia selkävaivoistaan Unelmia Italiassa -sarjassa 1:31
Ellen Jokikunnas kertoo videolla, minkälaisia tuloksia hän sai radiologilta selkävaivoistaan.

Juontaja Ellen Jokikunnas kertoo pitkään vihoitelleesta selästään Unelmia Italiassa -ohjelmassa. 

Unelmia Italiassa -ohjelmassa juontaja Ellen Jokikunnas  remontoi Jari-puolisonsa kanssa Italian-kakkoskotiaan Puglian alueella. Ellenin selkäydin leikattiin keväällä 2023, ja sarjan yhdeksännessä jaksossa eletään kesää 2023, jolloin Ellenin kivut palaavat.

– Yritän täällä rauhoitella itseäni. Vähän hermostuttaa. Maalasin pääovien sisäpuolisia ovia neljä päivää sitten, ja sen jälkeen kolme päivää on mennyt enemmän tai vähemmän pieleen kipujen kanssa. Olen maannut erinäisissä asennoissa ja syönyt särkylääkkeitä. En ole oikeastaan jatkanut mitään töitä, mikä on todella turhauttavaa. Omassa päässäni olen huippukunnossa ja haluan tehdä asioita. Tekisi mieli kiroilla, Ellen kertoo yhdeksännessä jaksossa. 

Ellen joutuukin ottamaan lennon Suomeen ja kertaa tuntojaan autossa sairaalan parkkipaikalla. 

– Aika tuskainen matka saapua tänne ajaen, kun en saanut ketään kuskaamaan. Kävin Suomeen tultuani yläselän magneettikuvassa. Se otettiin siltä alueelta selkäytimestä, mistä leikattiin iso kysta. Neurokirurgi soittaa tänään rintarangan magneeteista tuloksia, mutta oli pakko varata viikonloppuna aika toisen lääkärin luo. Tein jotakin kumarassa Italiassa ja luultavasti välilevyni meni ristiselästä, Ellen kertoi. 

Ellen Jokikunnas kertoo videolla, minkälaisia tuloksia hän sai radiologilta selkävaivoistaan.

Unelmia Italiassa alkoi MTV Katsomossa torstaina 11.4. Ensimmäisellä viikolla julkaistaan kolme jaksoa, jonka jälkeen kaksi jaksoa viikossa torstaisin. 

MTV Katsomo+ -tilaajille julkaistaan ensimmäisellä viikolla viisi jaksoa, jonka jälkeen sarjaa julkaistaan kaksi jaksoa viikossa torstaisin.

Lue myös:

    Uusimmat