Eräs yksityiskohta La La Land -elokuvan ikonisessa kohtauksessa piinaa yhä Ryan Goslingia: "Hetki, joka vainoaa minua"

Ryan Gosling katuu edelleen sitä, ettei ottanut La La Landia tehdessä koreografien neuvosta vaaria erään pienen, mutta merkittävän yksityiskohdan suhteen.

Vuonna 2016 kansainvälistä hurmosta aiheutti musikaalielokuva La La Land, jota tähdittivät yhdysvaltalaisnäyttelijät Ryan Gosling  ja Emma Stone

Yksi elokuvan ikimuistoisimmista kohtauksista on se, kun Goslingin ja Stonen roolihahmot tanssivat katulyhtyjen alla öisessä Hollywoodissa. Tästä kohtauksesta on tehty myös elokuvan juliste. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tämän kohtauksen ja erityisesti elokuvan julisteen eräs yksityiskohta ei ole kuitenkaan jättänyt rauhaan elokuvan toista päätähteä Goslingia. Hiljattain Wall Street Journalille antamassaan haastattelussa Gosling paljasti tyytymättömyytensä tähän yksityiskohtaan. 

– Siinä on hetki, joka vainoaa minua, kun tanssimme Emman kanssa. En tiennyt, että tästä tulisi elokuvan julisten. 

Goslingin ja Stonen tanssiessa näyttelijöitä oli ohjeistettu osoittamaan käsillään suoraan ylöspäin. Gosling oli kuitenkin, saamiensa ohjeiden vastaisesti, päättänyt litistää kätensä sivulle, vaikka hänelle oli neuvottu, "ettei se näyttäisi siistiltä". 

Näyttelijä kertoi katuneensa tätä päätöstä pitkään. 

– Se on vain laiskaa. Kutsun sitä "La La Handiksi". 

Haastattelija kertoi puolestaan Goslingille tanssijoiden kutsuvan kyseistä tapaa pitää kättä "hampurilaiskäsiksi", mikä sai näyttelijän yllättymään. Gosling puolestaan totesi luulleensa, että hänen tanssitaustastaan olisi saattanut olla apua La La Landia tehdessä. 

– Mutta toisaalta, täällä on "hampurilaiskäsi-Gosling"! Eikä sekään auttanut minua lopulta yhtään, näyttelijä vitsaili. 

La La Landin virallisella Instagram-tilillä huomioitiin pian Goslingin haastattelun jälkeen tämän ahdinko, kun tilillä julkaistiin uusi, muokattu versio elokuvan julisteesta. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Korjasimme sen vuoksesi Ryan Gosling, kerrotaan kuvan yhteydessä, jossa Goslingin sivulle osoittava käsi on muokattu osoittamaan ylöspäin. 

Julkaisua on kommentoinut muun muassa Oscar-gaalan virallinen Instagram-tili. 

– Kauan eläköön La La Hands. 

Lue myös:

    Uusimmat