Frisbeegolfin supertähti hehkutti suomalaista yleisöä huipputurnauksessa – "Tunnen pöhinän ilmassa"

Katso videolta Tulosruudun juttu Nokian turnauksesta.

Frisbeegolfin European Openin kisa alkoi torstaina Nokialla. Lajin supertähti ja urallaan yli puolen miljoonan euron summan tienannut Paul McBeth ylisti MTV Urheilun haastattelussa suomalaista kisayleisöä.

Tänä vuonna Nokialla on jaossa noin 100 000 dollarin (vajaa 98 000 euroa) palkintopotti. Se on ensimmäinen kerta, kun summa nousee kisan ja Euroopan lajihistoriassa näin korkealle. McBeth on voittanut kilpailun viidesti, viimeksi vuonna 2019. Suomalaisyleisö on jäänyt erityisesti McBethin mieleen.

– Rakastan ihmisten edessä pelaamista, erityisesti suomalaisyleisön ja kaikkien, jotka tulevat seuraamaan tätä. Kaikki ovat ammattimaisia, ei pelkästään pelaajat, vaan myös yleisö. He tietävät kuinka seurata ja kuinka liikkua radalla. Tämä on todella ammattimainen ympäristö, McBeth summaa.

– Nautin joka kerta. Tunnen pöhinän ilmassa. Kaikki ovat innoissaan, koska saamme tulla tänne kertaalleen kahdessa vuodessa. Jos olemme onnekkaita, niin kerran vuodessa. Tämä on uskomatonta, McBeth jatkaa.

McBeth on avauskierroksen jälkeen toisena pelaten tuloksen -11. Kisaa johtaa Yhdysvaltojen Eagle McMahon, joka on yhden heiton edellä. Paras suomalainen on Väinö Mäkelä, joka on viidentenä tuloksella kuusi alle ihannetuloksen.

Katso pääkuvan videolta Tulosruudun juttu aiheesta. 

Lue myös:

    Uusimmat