Julkkiskokki Akseli Herlevi säikähti ystävänsä kommenttia: "Olen ammattiepäonnistuja"

Akseli Herlevi kertoo parhaan juhannusburgerin salat 17:19
Akseli Herlevi kertoo parhaan juhannusburgerin salat.

Julkkiskokki Akseli Herlevi kertoi Instagramissa, ettei hänkään rohkene usein julkaista sosiaalisessa mediassa muuta kuin kivoja asioita ja onnistumisia. 

Julkkiskokki Akseli Herlevi  avautui Instagramissa 5. toukokuuta siitä, miten sosiaalisesta mediasta ei näe kaikkea, mitä kukin käy elämässään läpi. 

– Kovin moni ei rohkene postata kuin kivoista jutuista, työkuvioista ja onnistumisista, enkä ole siinä suhteessa poikkeus. Tämä ajatus on pyörinyt muutaman päivän mielessä, koska yksi frendi puhui vappuna, että on kiva jutella tuollaisen menestyjän kanssa. Oikein säikähdin sitä ja meni vatsa löysälle, että nyt olet ymmärtänyt ihan väärin, Herlevi avasi tuntojaan julkaisussaan. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Olen ammattiepäonnistuja, en missään nimessä menestyjä ollenkaan. Olen tässä siksi, että meillä on hiton hyviä työkavereita melkein sata töissä ja yhdessä tehdään, sekä siksi, että kun epäonnistutaan, niin siitä opitaan ja kompastelun jälkeen noustaan aina takaisin pystyyn. Aina, Herlevi jatkoi. 

Hän tietää olevansa Naughty BRGR -ravintolaketjunsa kasvot ja pääsevänsä tekemään todella siistejä juttuja ja reissuja muun muassa sen ansiosta. 

– Tietysti tarvitaan näkemystä ja suuntaa jengille, mutta siinäkin on useampi ihminen mukana niitä miettimässä ja jeesaamassa. Eipä tänne ole siis tullut hirveästi kirjoteltua siitä erosta, miltä asiat näyttää ja miltä ne tuntuu, vähän kuin jäävuorivertauksessa ja elämässä muutenkin. Jokainen, jolla on kaikki munat samassa korissa tietää sen kyllä, mutta kaikki ne unettomat yöt, paniikkikohtaukset (itsellä onneksi takanapäin), lukemattomat tunnit, viikot ja vuodet, terveys, pimeät kaudet, epätoivo, vitutukset, surut, itkut ynnä muut. Ei niitä näe kukaan, mutta siellä ne ovat, Herlevi kirjoitti. 

Herlevi painotti, että jokaisen tulisi koittaa olla muille ystävällinen, eikä toivoa kellekään epäonnistumista, sillä kukaan ei tiedä toisen haasteista. Hän toivoo, että ihmiset auttaisivat ja tsemppaisivat toisiaan. Ykköseksi hän nosti kuitenkin kunkin oman asenteen. 

– Kaikkein tärkeimpänä sanoisin, että oli se sitten kuinka vaikeaa tahansa, niin noustaan takaisin pystyyn, kun on menty rähmälleen, kaikki menee vituiksi ja kun tuntuu, että mistään ei tule mitään. Just silloin pitää nousta takaisin ylös ja kaivaa virtaa jostain ja mennä eteenpäin. Se on ainoa suunta, mihin me voidaan mennä. Eteenpäin, Herlevi kirjoitti. 

Loppuun hän vielä lisäsi peruneensa viime aikoina sovittuja menoja hyvinvointinsa vuoksi, koska tällä hetkellä hänen elämässään tapahtuu niin paljon ja pahoitteli, ettei ole jaksanut. 

Herlevi ja Miss Suomi -perintöprinsessa Emmi Suuronen kertoivat helmikuussa 2023 eroavansa ja jatkavansa eteenpäin ystävinä

Lue myös:

    Uusimmat