Kalle Rovanperän uusi aluevaltaus hurmasi kansainvälisen rallikansan – "Hänestä on tulossa aito rokkitähti"

Rallikansa – tämä on uusinta JVG:tä 9:50
Rallin kaksinkertainen maailmanmestari Kalle Rovanperä esiintyy JVG:n uuden Rallikansa-kappaleen musiikkivideolla.

Rallin kaksinkertaisen maailmanmestarin Kalle Rovanperän esiintyminen rapduo JVG:n musiikkivideolla rikkoi kansainvälisen uutiskynnyksen.

Kahtena edellisvuotena maailmanmestaruuden voittanut Rovanperä ajaa tänä vuonna vajaan MM-kauden, koska koki tarvitsevansa enemmän aikaa akkujensa lataamiseen ja muiden asioiden tekemiseen.

Rovanperä on käyttänyt vapaa-aikansa hyväksi ja tehnyt itselleen mieluisia juttuja sekä tarttunut uusiin ja mielenkiintoiin haasteisiin. Yksi tuoreimmista tempauksista nähtiin hiljattain, kun Rovanperä esiintyi JVG:n upouuden Rallikansa-kappaleen musiikkivideolla.

Rovanperän esiintyminen kiinnosti rallikansaa kansainvälisestikin, kun suosittu rallisivusto Dirtfish tarttui aiheeseen.

– Kaksinkertaisesta maailmanmestarista Kalle Rovanperästä on vauhdilla tulossa aito rokkitähti, Dirtfish-toimittaja David Evans aloittaa kirjoituksensa.

– Oletteko nähneet sen? Teidän täytyy nähdä se. Juuri, kun ajattelitte, ettei hallitseva maailmanmestarimme voisi olla yhtään sen siistimpi, näin tapahtuu, Evans pohjustaa Rovanperän esiintymistä.

Evans haastatteli jutussa myös Rovanperää, jolta hän tiedusteli, miten hän päätyi JVG:n musiikkivideolle.

– En tiennyt heitä henkilökohtaisesti ennen tätä projektia, mutta managerini tuntee heidät. En tiedä, oliko sillä jotain tekemistä asian kanssa, mutta he tekivät tämän rallibiisin ja halusivat minut mukaan, Rovanperä kertoo.

– Biisi kertoo rallista ja siitä, kuinka suomalaiset ovat ralli-ihmisiä. Näillä kavereilla on todella hyviä biisejä. Kaikki suomalaiset tietävät heidät ja on aika siistiä olla osana heidän projektiaan. On hienoa, että he tekivät rallibiisin. Siitä tulee varmasti biisi, jota kaikki kuuntelevat koko kesän. Varsinkin Suomen MM-rallin aikaan, Rovanperä jatkaa.

Myös JVG:n Jare Brand ja Ville Galle kertoivat lauantaina Huomenta Suomessa osapuolten yhteistyöstä.

– Tosi iso kunnia, että Kalle pääsi paikalle, ja että me pääsimme vielä kyytiin ja ylipäätään, että pääsimme tapaamaan Kallen. Olemme isoja faneja, Ville Galle sanoi Huomenta Suomessa.

JVG:n musiikkivideo julkaistiin perjantaina ja sille on lyhyessä ajassa kertynyt jo yli 125 000 katselukertaa Youtubessa. Videosta ja kappaleesta ovat innostuneet useat kansainvälisetkin fanit.

– En ymmärrä sanaakaan, mutta olen täällä fiilisten, autojen ja Kallen takia, eräs fani kirjoittaa videon kommenttikentässä.

– Tätäkö Kalle tekee nyt vapaa-ajallaan, eräs rallifani nauraa.

Rovanperä on omien sanojensa mukaan esiintynyt musiikkivideolla aikaisemminkin, kun hän oli noin 13-vuotias. Vaikka musiikkivideot ovatkin tulleet nyt tutuksi, aikoo Rovanperä pysytellä visusti vain näyttelijän roolissa, eikä aio tarttua mikrofoniin.

– Toivottavasti en. Koska se ei tulisi sujumaan, Rovanperä kuittaa.

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat