Kolmiodraama-Salla lähentyy Samin ja Petrin kanssa saman illan aikana – draamaa tiedossa!

Kolmiodraama-Salla lähentyy Samin ja Petrin kanssa saman illan aikana - miehet itkevät 1:01
Katso, mitä tapahtuu Sallan flirttailevan käytöksen jälkeen. Häneen ihastuneet Petri ja Sami ovat ajautuneet ilmiriitoihin, ja Salla tilittää tuntojaan Waltterille.

Kolmiodraama-sarjan kymmenennessä jaksossa koetaan monenlaista kolmiodraamaa, jossa yhtenä osallisena on Waltterin kumppaniehdokas Salla. Hän saa ihastuneet miehet paitsi tappelemaan, myös itkemään.

Kolmiodraama-rakkausrealityn tiistain jaksossa nähdään, kuinka Sami, 32, unohtaa tuoreimman kumppaniehdokkaansa Christinan, 28, illallispöytään kääntäessään huomionsa Waltterin, 27, kumppaniehdokkaaseen Sallaan, 25.

Sallan ja Samin keskusteluyhteys syvenee ja kumpikin kertoo kokeneensa ahdistusta oma kumppaniehdokkaan liian nopeasta etenemisestä suhteessa.

– Mua alkoi ahdistaa, kun Waltteri alkoi hakea heti tiettyä läheisyyttä. Se ei tuntunut oikealta, Salla tilittää tuntojaan Samille.

– Tiedän heti, mitä tarkoitat. Saan tästä heti kopin, Sami komppaa.

Pian tämän jälkeen Salla paljastaa kameroille flirttailleensa illan aikana sekä Samin että Sannan kumppaniehdokkaan Petrin, 45, kanssa.

– Mun ja Samin välillä on pientä flirttiä, mutta en tiedä vielä, olisiko Sami minun tyyppiäni. Sitten me ollaan vaihdettu hymyjä myös Petrin kanssa, Salla paljastaa.

Illan aikana Salla jatkaa tutustumista kumpaankin mieheen kuvausryhmän jo poistuttua paikalta. 

Aamulla Salla paljastaa, että molemmat miehet ovat avautuneet hänelle yön aikana tunteistaan.

– Kaikkihan lähti siitä, että Sami ja Petri tulivat yhdessä juttelemaan minulle ja kertoivat, että ovat kiinnostuneita minusta. Ovat kuulemma olleet alusta saakka, Salla kertoo.

Avautumisten jälkeen miesten välille syntyy riitaa, jota puidaan jakson aikana useissa eri talouksissa.

Petri kertoo oman versionsa tapahtumista saman katon alla asuville Sannalle, 45, ja Jarille, 48, ja Sami puolestaan tilittää aamulla tuntojaan Christinalle ja Terhille, 29. 

Salla avautuu Waltterille

Waltteri kertoo seuranneensa tilannetta sivusta ja nähneensä Petrin ja Samin puhuvan toisilleen hyvin ronskilla otteella.

– Olin kerrankin koko illan vaan hiljaa, kun en tajunnut yhtään, mitä täällä tapahtuu. Poppareita olisin tarvinnut, Waltteri kertoo Sallalle.

– Mutta kumpikin miehistä itki – tai ainakin herkistyi jutellessaan kanssani, Salla paljastaa.

Katso yllä olevalta videolta, miten Salla selittää yön tapahtumia Waltterille!

Katso Kolmiodraama-sarjaan keskittyvä Töllötuomarit-jakso tästä tai MTV Katsomosta:

Kolmiodraama-Sami ihastui ja vetäytyi Christinasta reilussa vuorokaudessa – Töllötuomarit hämmentyvät: "Mitä tapahtui?" 15:24

Sarjan jaksojen yhteydessä julkaistaan MTV Uutisten vodcastKoukussa Kolmiodraamaan. Katso tuorein jakso: 

Nyt saatiin säpinää! 27:05
Toimittajat Katja Lintunen ja Jari Peltola käyvät läpi käänteitä täynnä ollutta jaksoa. Katja kaipaa itselleen Sallan rohkeutta. Jari puolestaan teki yllättävän huomion.

Kolmiodraama MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat