Kolmiodraama-sarjan Sanna on ollut kahdesti naimisissa – etsii "jo elämää kokeillutta" kumppania

Tästä Kolmiodraama-ohjelman Sanna, 45, edelleen haaveilee 1:24
Katso videolta, tekisikö Sanna jotakin Kolmiodraama-ohjelman puitteissa toisin, ja mistä hän haaveilee.

Tamperelainen Sanna on kahden avioliiton jälkeen keskittynyt uraansa ja lapsiinsa. Nyt hän etsii kumppania Kolmiodraama-rakkausrealityssa. 

Tampereella asuva yrittäjä Sanna on ollut kahdesti naimisissa ja sinkkuna nyt kymmenisen vuotta. 

– Lyhkäisempiä tapailuja on ollut, mutta olen aika lailla ollut itsekseni ja keskittynyt uraani ja lapsiini. Etsin samanhenkistä, yrittäjähenkistä miestä, jolla olisi hyvä itseluottamus ja hän olisi sinut itsensä kanssa. Sellainen, joka on kokeillut jo elämää, Sanna kertoi Kolmiodraama-sarjan tähtien tapaamisessa viime kesänä MTV Uutisille. 

Kolmiodraamassa viisi nykymaailman deittikulttuuriin kyllästynyttä sinkkua osallistuu kokeiluun, jossa heille valitaan kaksi sopivaa kumppania. He tutustuvat kumppaniehdokkaisiinsa pelkkien tekstiviestien välityksellä ilman ulkonäköpaineita. Viestittelyn perusteella valitaan toinen, jonka kanssa muutetaan saman katon alle. 

Kuvioihin tulee pian kuitenkin kolmas pyörä, ja reilun kuukauden yhteisasumisen jälkeen punnitaan, voiko näin erityisellä tavalla alkanut suhde kestää oikeassa elämässä ja arjen haasteissa.

Sanna kuvailee ohjelman tekemistä tunteiden vuoristoradaksi. 

– On ollut ahdistusta ja kaikenlaisia tunteita. Olin yllättänyt siitä intensiivisyydestä, minkälaista tämä loppupeleissä on. Ei ole rakkautta, eikä ihastustakaan ilmassa, Sanna kertoi hieman pettyneenä. 

Sanna on tutustunut ohjelmassa Petriin ja Jarin.

Katso videolta, tekisikö Sanna jotakin Kolmiodraama-ohjelman puitteissa toisin, ja mistä hän haaveilee. 

Kolmiodraama alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ti 5.3. klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon päätösjaksoa lukuun ottamatta.

Koukussa Kolmiodraamaan -vodcast ilmestyy MTV Katsomoon maanantain ja tiistain välisenä yönä – samaan aikaan kuin Kolmiodraama-sarjakin. Jaksot viikkoa etukäteen MTV Katsomo+ -tilauksella.

Sarjan jaksojen yhteydessä julkaistaan MTV Uutisten vodcast  Koukussa Kolmiodraamaan. 

Vodcastissa toimittajat Katja Lintunen ja Jari Peltola peilaavat omia deitti- ja parisuhdekokemuksiaan MTV:n uuden Kolmiodraama-sarjan koukuttaviin käänteisiin ja suhdekiemuroihin. Samalla pureudutaan sarjan tapahtumiin ja jaksoista nouseviin teemoihin. 

Voit katsoa Koukussa kolmiodraamaan -vodcastin jakson alta.

Millainen on täydellinen aloitusviesti deittisovelluksessa? 27:26

Lue myös:

    Uusimmat