Kolmiodraama-suhdettaan kipuileva kaksikko itkee tahoillaan: "Tunnen itseni torjutuksi"

Suhdettaan kipuilevat Kolmiodraama-Sami ja Christina itkevät tahoillaan: "Tunnen itseni torjutuksi" 1:30
Katso koskettava klippi tiistain Kolmiodraama-jaksosta, jossa Christina ja Sami yrittävät selvittää välejään pieleen menneiden treffien jälkeen.

Kolmiodraama-sarjan tiistain jaksossa Sami saa ihastuksenkohteeltaan Christinalta palautetta puhumattomuudestaan, ja tilanne päättyy lopulta kyyneliin. Varo juonipaljastuksia!

MTV3-kanavan Kolmiodraama-rakkausrealityn tiistain jaksossa nähdään, kuinka toisistaan kiinnostuneet Sami, 32, ja Christina, 28, ajautuvat ristiriitaisiin tunnelmiin treffiensä jälkeen. 

Kyseessä on heidän toiset treffinsä. He ovat viettäneet treffi-iltaa jääkiekko-ottelussa, jossa Sami on vaikuttanut olevan huomattavasti enemmän innoissaan itse pelistä kuin treffikumppanistaan.

Iloisesti jutteleva Christina on yrittänyt pelin aikana hakea Samilta huomiota ja läheisyyttä, mutta Christinan kosketus on saanut Samin lähinnä vaivaantuneeksi. 

Samin suhtautuminen Christinaan on muuttunut nopeasti, sillä hän myös kommentoi kameroille hieman kyllästyneeseen sävyyn Christinan kaksimielisiä juttuja ja kertoo Christinan haluavan edetä nopeammin suhteessa kuin hän.

Christina myöntää treffien jälkeen kameroille, ettei Samin vähäinen huomiointi treffeillä tuntunut hänestä hyvältä.

Välien selvittelyä heti aamusta

Treffien jälkipuinti alkaa heti pelin jälkeisenä aamuna, kun Sami ärähtää Christinan iloiselle aamutervehdykselle ja alkaa tuijottaa puhelintaan Christinan ja Terhin istuessa vieressä sohvalla.

Christina sanoo pettyneensä siihen, ettei Sami voinut edes hipaista häntä treffien aikana.

Sami näkee asian toisin.

– Olet valmis etenemään paljon nopeammin asioissa kuin mihin itse olen valmis. En ole sellainen, että olen heti iholla. Luon ensin sitä henkistä yhteyttä keskustelun kautta. Haluan oppia tuntemaan toisen ja sitä kautta kiinnostumaan enemmän, totinen Sami sanoo Christinalle.

Christina tarttuu Samin kommenttiin ja ihmettelee, millä tavalla Sami yrittää luoda häneen yhteyttä.

– Minusta tuntuu, ettet hirveästi kysele minun elämästäni. Miten ajattelit luoda sitä henkistä yhteyttä, jos et keskustele kyselemällä, Christina jatkaa.

Samin mielestä kyseleminen ei ole ainoa tapa tutustua toiseen ihmiseen.

Myös Terhi puuttuu keskusteluun ja kertoo kokevansa Samin käytöksen epäkunnioittavaksi, koska Sami ei katso myöskään Christinaa enää silmiin eikä kysele toiselta mitään.

Itkuiset vuodatukset kameroille

Lopulta tilanne päättyy siihen, että sekä Christina että Sami itkevät erillisissä haastattelutuokioissaan kameran edessä.

Tunnen itseni jollain tavalla torjutuksi, kun en saa takaisin sitä, mitä ansaitsen ja haluan, itkuinen Christina vuodattaa tuntojaan.

Christina sanoo olevansa epätoivoinen erikoisen tilanteen edessä, sillä hän ei tiedä, voiko nyt edes koskea Samia ja miten hänen tulisi edetä ja toimia suhteen edistämiseksi.

Sami puolestaan kokee Christinan puhuvan hänelle täsmälleen samalla tavalla kuin Terhi. 

Sami sanoo muuttuvansa kohta täysin mykäksi, koska kokee, että häntä vastaan liittoudutaan.

Kameroiden edessä Sami murtuu kyyneliin.

Tuntuu pahalta. Tulee sellainen olo, että toimin hirveän väärin, vaikka olen vain oma itseni. Sitten kyseenalaistetaan, että haluanko löytää rakkauden, kun en mitään muuta haluaisikaan, Sami sanoo itkuisena.

Katso yllä olevalta videolta tilanne, jossa Christina murtuu kyyneliin kertoessaan omista tunnelmistaan Samin suhteen.

Katso myös: Koukussa Kolmiodraamaan -vodcastissa toimittajat Katja Lintunen ja Jari Peltola pohtivat tunnelukkoja ja muistuttavat avoimuuden tärkeydestä: 

Miten päästä eroon tunnelukoista? 30:57
Sami kertoi Katjalle mietteitään kulissien takaa.

Myös Töllötuomarit puivat Kolmiodraaman käänteitä sekä Christinan, Samin ja Terhin välistä tilannetta:

Mirellan ja Joonatan keskinäinen vihoittelu Kolmiodraama-sarjassa hämmentää – Töllötuomarit: "Lapsellista käytöstä" 9:52

Koukussa Kolmiodraamaan -vodcast ilmestyy MTV Katsomoon maanantain ja tiistain välisenä yönä – samaan aikaan kuin Kolmiodraama-sarjakin. Jaksot viikkoa etukäteen MTV Katsomo+ -tilauksella.

Kolmiodraama MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat