Kylian Mbappe ostanut jo luksusasunnon Madridista – myyjänä Espanjan supertähti

Kylian Mbappen on huhuiltu siirtyvän ensi kaudeksi PSG:stä Real Madridin leiriin. Nyt Mbappen kerrotaan ostaneen Madridista jo asunnon entiseltä joukkuetoveriltaan.

Mbappen siirto Real Madridiin ensi kaudeksi ei ole vielä virallinen, mutta sen toteutumisesta tulee ilmi toinen toistaan vahvempia viitteitä. Nyt espanjalaismediassa kerrotaan, että 25-vuotias Ranskan megatähti on ostanut 18 miljoonan omakotitalon Madridista entiseltä joukkuetoveriltaan Sergio Ramosilta.

Ramos pelasi pitkään Real Madridissa ja voitti seuran väreissä useita pystejä. Sen jälkeen Ramos siirtyi Mbappen seurakaveriksi Paris Saint-Germainiin.

Mbappe on pelannut PSG:ssä vuodesta 2018 lähtien. Vuosi takaperin Mbappen ja PSG:n viileistä väleistä uutisoitiin tiuhaan. Silloin kerrottiin, että PSG haluaisi tehdä tähtihyökkääjänsä kanssa uuden ospimuksen, mutta Mbappe ei tähän suostunut. Nyt uhkaakin käydä niin, että PSG ei saa megatähdestään euron euroa, sillä hänen sopimuksensa päättyy tähän kauteen.

Se olisi rikkaalle ranskalaisseurallekin iso taloudellinen takaisku, sillä Transfermarkt-sivusto ilmoittaa Mbappen tämän hetken arvoksi 180 miljoonaa euroa.

Mbappe ja PSG ovat edelleen mukana tämän kauden Mestarien liigassa. Pariisilaisseura kohtaa tiistaina Borussia Dortmundin välierien toisessa osassa. Ensimmäinen osaottelu meni saksalaisten nimiin lukemin 1–0.

 

Lue myös:

    Uusimmat