Leverkusen paalutti ennätyksen

Leverkusen kasvatti tappiottomien otteluiden ennätyksen jo 48 peliin, mikä sivuaa Euroopan ennätystä.

Lukas Hradecky oli Leverkusenin maalissa, kun joukkue voitti Eintracht Frankfurtin Bundesliigassa lukemin 5–1. Samalla se oli Leverkusenille jo kauden 48. tappioton ottelu, millä se nousee jakamaan Euroopan ennätystä portugalilaisen Benfican kanssa. Benfica teki ennätyksensä peräti 59 vuotta sitten.

Leverkusen on varmistanut jo historian ensimmäisen mestaruutensa. Se on mukana vielä Eurooppa-liigan välierissä, jossa se voitti AS Roman ensimmäisessä osaottelussa lukemin 2–0. Saksalaisjoukkueella on mahdollisuus napata tänä vuonna tripla, sillä se on myös mukana Saksan cupin finaalissa, jossa vastaan asettuu Kaiserslautern, joka pelaa Saksan toiseksi korkeimalla sarjatasolla.

Leverkusenin suomalaismaalivahti Lukas Hradecky on myös paukutellut ennätykset uuteen uskoon tällä kaudella. Viikonloppuna hänestä tuli kaikkien aikojen eniten Bundesliiga-otteluita pelannut ulkomaalaismaalivahti. Aikaisemmin Huuhkajat-kassari rikkoi jo Bundesliigan ulkomaalaisvahtien nollapeliennätyksen 14 puhtaalla pelillä.

Leverkusen yrittää venyttää tappiottomien otteluiden määräänsä torstaina, kun se kohtaa AS Roman Eurooppa-liigan välierien toisessa osaottelussa.

Lue myös:

    Uusimmat