Maajussi-Veli-Matti ei päätynyt yhteen kummankaan valitsemansa naisen kanssa – takavasemmalta tuli kirjeen lähettänyt Marianne

Maajussi-Veli-Matti kertoo, kuinka löysi rakkauden yllättäen takavasemmalta 2:22
Maajussi-Veli-Matti kertoo, kuinka löysi rakkauden yllättäen takavasemmalta

Maajussi-Veli-Matti päätti kesänsä rakastuneena miehenä, vaikka ei päätynyt yhteen kummankaan valitsemansa morsianehdokkaan kanssa.

Maajussille morsian -ohjelman sisarsarjassa Maajussille morsian: Kaikki tarinat  on seurattu syksyn mittaan maajussi-Veli-Matin matkaa rakkauden etsinnän saralla. Farmiviikkojen päätteeksi Veli-Matti hämmensi sekä puolisoehdokaansa että ohjelman katsojat valitsemalla poikkeuksellisesti kaksi naista, joiden kanssa halusi jatkaa tutustumista ohjelman kuvausten päätteeksi. 

Maajussi ei kuitenkaan päätynyt yhteen kummankaan valitsemansa morsianehdokkaan kanssa, mutta päätti silti kesänsä rakastuneena miehenä. 

– Se tuli vähän sivusta osittain sitten, miten löytyi tämä oikea kumppani itselle, Veli-Matti kertoi MTV Uutisille alkusyksystä.

Veli-Matti löysi lopulta rakkauden saamastaan kirjeestä, mutta naista ei kuitenkaan nähty mukana ohjelmassa. Mariannesta Veli-Matti sai kertomansa sellaisen kumppanin, jota on kaivannutkin rinnalleen. 

– Hyvin samanlainen (tyyppi) aika pitkälti kuin minäkin. Löytyi ne piirteet, mitä olen vähän ollut hakemassakin. Ja siinä tapahtui se kolahtaminen heti oikeastaan siinä alusta asti. Se oli sillä lailla aika selvä juttu. 

Kaksikko vietti tiiviisti aikaa kesällä ja oli toistensa kanssa paljon tekemisissä. Tarkempia tulevaisuudensuunnitelmia ei tuolloin ollut, mutta yhteinen polku tuntui Veli-Matista selkeältä valinnalta. 

– Tosi hyvä suhde on nyt tällä hetkellä. 

Veli-Matin mukaan hän yllättyi loppujen lopuksi siitä, että todella löysi rakkauden Maajussille morsian -ohjelman puitteissa. 

– Tyytyväinen olen tähän lopputulemaan, että ohjelman kautta löytyi. En ehkä uskonut tätä mahdolliseksi, mutta näin vaan siinä pääsi käymään.

Alla olevalta videolta näet maajussi-Veli-Matin valinnan, joka hämmensi morsianehdokkaat. 

Veli-Matin valinta hämmentää treffikumppanit 1:20

Maajussille morsian MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla maanantaisin klo 20 alkaen.
Maajussille morsian: Kaikki tarinat MTV Katsomossa maanantaisin. 

Lue myös:

    Uusimmat