Maajussi-Veli-Matti valitsi lopulta kaksi naista – Töllötuomarit pöyristyivät ratkaisusta: "En olisi hyväksynyt tällaista"

Maajussi-Veli-Matti valitsi lopulta kaksi naista! – Töllötuomarit pöyristyivät ratkaisusta: "En olisi hyväksynyt tällaista" 1:10
Töllötuomarit Katri Utula ja Katja Lintunen keskustelevat videolla maajussi-Veli-Matin ratkaisusta.

Maajussille morsian: Kaikki tarinat -sarjassa nähtiin historiallinen käänne, kun maajussi-Veli-Matti ei osannut valita, kenet morsianehdokkaistaan hän valitsee. Niinpä hän valitsi kaksi. Töllötuomarit eivät katso Veli-Matin ratkaisua hyvällä.

Maajussi-Veli-Matti teki historiallisen ratkaisun Maajussille morsian: Kaikki tarinat -ohjelman valintatilanteessa, sillä hänellä oli suuria vaikeuksia valita neljästä naisesta vain yhtä naista.

Lopullinen valinta oli hämmentävä, sillä hän valitsi sekä Nooran että Pian. Myös naiset hämmentyivät päätöksestä niin, etteivät he saaneet juuri sanaa suustaan.

MTV Uutisen toimittajat Katja Lintunen ja Katri Utula ruotivat Maajussille morsian: Kaikki tarinat -jakson lopullisia päätöksiä tuoreessa Töllötuomarit-jaksossa, ja etenkin Veli-Matin ratkaisu saa täystyrmäyksen.

Minä en olisi hyväksynyt tällaista! Lintunen sanoo Töllötuomarit-jaksossa.

Kyllä Veli-Matin nyt olisi jo pitänyt päättää, Utula jatkaa.

Töllötuomareiden mielestä oli jopa ihme, että naiset suostuivat tällaiseen ratkaisuun.

– Näin kummastakin naisesta, että kumpaakin ärsytti, Utula analysoi.

Miten Veli-Matin mahtaa käydä ja kumman hän lopulta valitsee? Muun muassa tästä keskustellaan Töllötuomareissa.

Katso alla olevalta videolta tuore Töllötuomarit-jakso kokonaisuudessaan. Videolla ruoditaan myös muita Maajussille morsian: Kaikki tarinat -sarjan ratkaisuja sekä Maajussille morsian -pääsarjan treffejä ja puidaan Ensitreffit alttarilla -pariskuntien alkutaivalta.

Ensitreffit-parin matkassa mutkia 21:43

Töllötuomareiden uusi jakso ilmestyy aina tiistaisin klo 21.55 MTV Katsomossa

Lue myös:

    Uusimmat