Maajussille morsian -ohjelman käänteet kirvoittivat Töllötuomarit hulvattomaan keskusteluun – naurusta ei tullut loppua: "Maajussit vol 2!"

Maajussille morsian -ohjelman käänteet kirvoittivat Töllötuomarit hulvattomaan keskusteluun – naurusta ei tullut loppua: ”Uusi formaatti Maajussit vol 2!” 1:42
Maajussien käänteet kirvoittivat Töllötuomarit hulvattomaan keskusteluun

Töllötuomarit kävivät läpi Maajussille morsian ja Maajussille morsian: Kaikki tarinat -ohjelmien viimeisimmät tapahtumat.

Maajussille morsian -ohjelma on pyörinyt vuosia Maikkarilla ja tänä vuonna tänä vuonna Maajussille morsian: Kaikki tarinat -jaksossa nähtiin hämmentävä käänne, kun maajussi-Veli-Matti valitsi lopulta kaksi puolisoehdokasta itselleen. Katsojat näkivät myös hetken, kun maajussi-Pinja ei puolestaan valinnut ketään puolisoehdokkaista.

Nämä käänteet kirvoittivat Töllötuomarit eli MTV Uutisten viihdetoimittajat Katja Lintusen ja Katri Utulan vauhdikkaaseen keskusteluun.

Maajussi-Veli-Matti valitsi lopulta kaksi naista! – Töllötuomarit pöyristyivät ratkaisusta: "En olisi hyväksynyt tällaista" 1:10
Maajussi-Veli-Matti valitsi lopulta kaksi naista - Töllötuomarit pöyristyivät ratkaisusta.

Töllötuomarit olivat sitä mieltä, että Veli-Matti teki väärin naisia kohtaan valitsemalla kaksi ja hämmästelivät Pinjaa olla valitsematta ketään, mutta kunnioittivat hänen päätöstään olla rehellinen. 

Lopulta Utula heitti villin idean.

– Olisi hänkin valinnut kaksi, molemmat vaan, Utula naurahtaa.

Töllötuomarit heittivät tuotannolle vitsikkääksi terveisiä.

– Varmaan tulee sääntökirja ensi vuonna, että vain yksi valitaan lopussa - ette voi ottaa kolmea tai neljää, Utula naurahtaa.

– Mutta se voi olla tulevaisuutta: valitse 1-3 puolisoehdokasta, Lintunen jatkaa naureskellen.

– Uusi formaatti Maajussit vol 2! Saa käyttää, Töllötuomarit päättävät.

Katso koko keskustelu yllä olevalta videolta.

Töllötuomareita hämmästyttää Ismon käytös, kun tämä on maajussi-Tarjan kanssa treffeillä sekä myös Ensitreffit alttarilla -parien suhdekäänteet puhuttavat: 

Ensitreffit-parin matkassa mutkia 21:43

Töllötuomarit Ensitreffit alttarilla -ohjelman jälkeen klo 21.55 MTV Katsomossa sekä Huomenta Suomessa keskiviikkoisin!

Lue myös:

    Uusimmat