Megayllätys Love Island -villassa – tässä ovat rakkauden saaren kuusi täysin uutta kaunotarta!

Love Island Suomi -villan päiväjärjestys sekoittuu täysin, kun villassa olleiden naisten tilalle saapuu kuusi täysin uutta kaunotarta. 

Love Island Suomi -ohjelman pakka laitetaan täysin uusiksi, kun yllättäen villassa olleet naiset siirtyvät muutamaksi päiväksi asumaan "varavillaan". Tutun kuusikon tilalle rakkauden saarelle saapuu kuusi täysin uutta naista, jotka toden teolla laittavat miesten päät sekaisin. 

Tutustu uuteen kuuteen kaunottareen!

Michelle, 21

Nyt taitaa lahjat saapua etuajassa, kun tämä joulua rakastava porvoolainen laittaa miesten etsinnät käyntiin Espanjassa. Michelle on 21-vuotias seikkailunhaluinen kosmetologiopiskelija, joka lähtee mielellään joko koiransa kanssa lenkille tai extempore reissuun Australiaan. Hän on elellyt vuoden sinkkuna, ja toivoo nyt rinnalleen hauskaa ja lojaalia herrasmiestä, jonka kainalossa on turvallinen olo.

Sahar, 26

Aikoinaan hän on päässyt Robbie Williamsin pussattavaksi, mutta nyt suukoteltavaa voisi löytyä myös Espanjasta. 26-vuotias Sahar on elämännälkäinen ja temperamenttinen baarimikko, joka haaveilee oikeustieteellisestä urasta. 1,5 vuotta on kulunut Saharin viime parisuhteesta, ja nyt hän kaipaa rinnalleen hauskaa ja karismaattista miestä. 

Liisa, 24

Nyt jos koskaan kannattaa kehittää itselleen syyskauden pahin flunssa, sillä tämä kuuma sairaanhoitaja on valmis hoivaamaan rakkaudennälkäisiä. Liisa on 24-vuotias kiltti ja positiivinen tamperelainen, joka viettää vapaa-aikaansa lenkkeillen ja lumilautaillen. Kaksi vuotta hän on oleillut sinkkumarkkinoilla, ja nyt kiikareissa on pitkä ja luotettava unelmien mies. 

Roosa, 18

Tässä on nainen, jossa yhdistyy räväkkyys ja herkkyys, sekä meikit ja sotapelit. Imatralta ampaiseva 18-vuotias Roosa opiskelee ensihoitajaksi, ja viettää mielellään vapaa-aikaansa hevosen tai kuntosalilaitteen selässä. 1,5 vuotta on kulunut viime suhteesta, ja nyt Roosa kaipaisi elämäänsä kilttiä hassuttelijaa, joka tietää mitä elämältään haluaa.

Minea, 25

Yleensä taitoluistelu ja musiikki täyttää tämän naisen sydämen, mutta nyt hän on valmis luomaan tilaa unelmiensa miehelle. Tämä 25-vuotias media-alan työntekijä on suorapuheinen ja pirteä hassuttelija, joka rakastaa pohdiskella ja analysoida asioita. Minea ei ole aikaisemmin seurustellut vakavasti, mutta voisi nyt ottaa vastaan rehellisen ja spontaanin miehen, jonka kanssa reissata ympäri maailmaa.  

Jonna, 23

Taidetta, tanssia ja luovuutta tämän naisen elämästä jo löytyy, mutta rakkaudesta on vielä puute. 23-vuotias apulaisravintolapäällikkö Jonna harrastaa tanssia ja kuntosalia, ja haaveilee luovasta urasta. Kaksi vuotta hän on sinkkuna viihtynyt, mutta nyt hän ottaisi mielellään vastaan pitkähiuksisen, spontaanin ja urheilullisen miehen.  

MTV Uutiset Live käy läpi Love Island Suomen viikon tärkeimmät tapahtumat suoraan Espanjasta!


Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat