Mestarien liiga -välierä päättyi kyseenalaisesti – erikoisvihellyksellä raskas hinta Bayern Münchenille?

Välierän lopussa outo tilanne – Bayern München maalaa, mutta tilanne vihelletään varhain paitsiona poikki 2:50
Mitä mieltä sinä olet tästä? Bayern München maalasi lisäajalla, mutta täpärältä näyttänyt tilanne vihellettiin hätäisesti paitsiona poikki.

Kotijoukkue Real Madrid nousi vaihtomies Joselun 88. minuutilla ja lisäajan alussa iskemillä maaleilla 2–1-voittoon ja eteni Mestarien liigan finaaliin kahden ottelun yhteistuloksella 4–3.

Bayern Münchenin Matthijs de Ligt sai kuitenkin pallon vielä Joselun osumien jälkeen lisäajalla häkkiin. Puolalaiserotuomari Szymon Marciniak oli vain viheltänyt täpärältä näyttäneen tilanteen jo tätä ennen poikki, paitsioksi, eikä videotarkistusta odotettu. Tv-kuvien perusteella jäi ilmaan kysymys: oliko tilanne todella paitsio?

MTV Urheilun studioisäntä Peetu Pasanen nosti selostaja Tuomas Virkkusen huomion esiin: Jalkapallossa pelin tavataan antaa jatkua selvänoloisissakin paitsiotilanteissa loppuun asti. Nyt tilanne ei näyttänyt selvältä, eikä silti annettu.

– Nyt oli kerrankin tilanne, jonka olisi kannattanut antaa mennä. Sitten katsotaan vasta, kun on videot käytössä, oliko tämä sääntöjenmukainen maali, Pasanen sanoi.

Pasanen kysyi, voiko olla, että paine meni tuomarin ihon alle.

Asiantuntija Juho Rantala ihmetteli hänkin erikoista hetkeä. Asiantuntija Jari Litmanen huomautti, että tilanteessa ei olisi tarvinnut odottaa kauaakaan videotarkistuksen kanssa.

Katso Bayern-leirin tunteet kuumentanut tilanne studioanalyysien kanssa ylälaidan videolta.

Real Madrid kohtaa 1. kesäkuuta Lontoon Wembleyllä pelattavassa loppuottelussa saksalaisseura Borussia Dortmundin.

Lue myös:

    Uusimmat