Onlyfansia tekevä maajussi-Jani poseeraa rohkeassa kuvassa

Maajussi-Jani kertoo, mitä hänelle kuuluu 1:34
Videolla Jani kertoo, miten hänen ja puolisoehdokas Mikan romanssille lopulta kävi.

Jani nähtiin Maajussille morsian: Kaikki tarinat -ohjelmassa viime vuonna.

Maajussille morsian: Kaikki tarinat -ohjelmassa rakkautta etsinyt Jani kertoi viime syksynä MTV Uutisille alkaneensa epäonnisen työsattumuksen myötä tehdä Onlyfansia aktiivisesti. Tuolloin hän kertoi avanneensa Onlyfans-tilin jo syksyllä 2021, ja tehneensä sinne jonkin verran sisältöä talvella 2022, joskin kaikessa hiljaisuudessa ja hyvin pienimuotoisesti. 

Nykyisin linkki Onlyfans-profiiliin löytyy Janin Instagram-profiilista. 

– Suoranaista aikuisviihdettä siellä ei tietenkään ole. Enemmän siinä on ajatuksena se, että jos pystyn sitä kautta olemaan tukena sellaisillekin ihmisille, jotka eivät ole niin sinut seksuaalisuutensa kanssa. Olen homoseksuaali, niin siten ihmiset pystyvät toteuttamaan minun kauttani omaa seksuaalisuuttaan ja olemaan sinut itsensä kanssa, hän kommentoi MTV:lle lokakuussa.

Jani on toisinaan jakanut rohkeita kuvia myös Instagram-tililleen. Tuoreimmassa kuvassaan hän poseeraa pelkkä aamutakki yllään.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Noin kuukautta aiemmin Jani postasi Instagramiin kuvan, jossa hän kävelee meren rannalla.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jani kertoi Maajussille morsian: Kaikki tarinat -ohjelman päätösjaksossa, että puolisoehdokas Mikan kanssa alkanut romanssi ei kuitenkaan ottanut tuulta purjeisiinsa. Janin ja Mikan romanssi lopulta kaatui seksiongelmiin.

– Olen itse hirvittävän seksuaalinen. Se on tosi iso liima ihmissuhteissa, joka sitoo ihmisiä, Jani kertoi päätösjaksossa juontaja Vappu Pimiälle.  

Hänen mukaansa on todella tärkeää, että seksi toimii parisuhteessa. 

– Tarviin vähän sellaisen kumppanin, joka ottaa sitten, kun haluaa. 

Lue myös:

    Uusimmat