Pekka Strang täräyttää suoran kysymyksen lyhytkasvuisten seksistä: "Ihmiset miettivät kaikenlaisia"

Videolla Pekka Strang kertoo kuulleensa, että lyhyet miehet olisivat "todella hyviä sängyssä" – näin siihen vastaa Pasi

Tabu-jaksossa keskustellaan lyhytkasvuisuudesta ja muun muassa lyhytkasvuisten seksistä. 

Tabu-ohjelman ensimmäisessä jaksossa teemana on lyhytkasvuisuus. Ohjelmaa luotsaava näyttelijä Pekka Strang  tapaa jaksossa kahden päivän kartanolomalla lyhytkasvuiset Eemelin, Sannan, Pasin sekä Alman

Jakson aikana viisikko keskustelee erilaisista ennakkoluuloista, joita ihmisillä usein on lyhytkasvuisuutta kohtaan sekä haasteista, joita lyhytkasvuiset usein kohtaavat jopa päivittäisessä elämässään. 

Keskusteluun nousee myös aiheita, joista ei välttämättä usein puhuta, ja yksi niistä on seksi, josta Strang tiedustelee nelikolta, ensimmäiseksi Pasilta. 

– Koska tämän ohjelman nimi on Tabu, niin ihmiset miettivät kaikenlaisia. Kun te olette eri kokoisia vaimosi kanssa, niin tuota, miten "se" niinku... Toimii hyvin? Strang tiedustelee hieman ujostellen. 

– Tässä tapauksessa "se", niin kyllä, me ollaan molemmat tyytyväisiä. Se on varmaan semmoinen asia, että sitä mietitään, mutta sitä ei uskalleta kysyä, Pasi vastaa. 

Pasi on ollut parikymmentä vuotta naimisissa normaalipituisen vaimonsa kanssa ja pariskunnalla on viisi lasta. 

Strang jatkaa aiheen parissa Sannan kanssa, joka on mennyt vastikään naimisiin puolisonsa kanssa, joka niin ikään on lyhytkasvuinen. Sannan vuorokaudesta hänen rinnallaan on avustaja 17 tunnin ajan. Öisin Sanna ja hänen puolisonsa Niko saavat kuitenkin olla kahdestaan. Strang kyseleekin myös Sannalta, kuinka hänen ja Nikon intiimielämä sujuu.

– No, sujuu. Meidän tavalla, miettii Sanna. 

Sanna kertoo seksin olevan kuitenkin hieman haastavaa heidän tapauksessaan. 

– Koska polveni ja lonkkani ovat aika koukussa, niin se vaatii kikkailua ehkä enemmän kuin ihmisillä yleensä, Sanna kertoo. 

– Katso kun lyhytkasvuisena nivelet ovat jäykät, käteni eivät esimerkiksi nouse. Niin voit kuvitella, etteivät polvet välttämättä aukea ihan kauheasti, Sanna jatkaa. 

Strang jatkaa toteamalla, että kikat kuitenkin ilmeisesti pariskunnan tapauksessa löytyvät. 

– Löytyy. Tämän takia minulla on lyhytkasvuinen mies. Se ei ole niin iso, Sanna summaa. 

Esittelyssä: Tabu, jakso 1: lyhytkasvuiset 2:52
Esittelyssä Tabu-sarjan ensimmäinen jakso 

Tabu MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla su 28.4. klo 21 alkaen. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon. 

Lue myös:

    Uusimmat