Robert Taylor antoi vahvaa taustatukea Lione Messin tehoiltaan – suomalaistähdet iskussa MLS:ssä

Suomalaisjalkapalloilija Robert Taylor palasi loukkaantumisensa jälkeen tehokkaasti Inter Miamin kokoonpanoon ja oli mukana aloittamassa MLS-liigan kärkijoukkueen kiriä New England Revolutionia vastaan.

Taylor syötti avausjaksolla Lionel Messin tekemän 1–1-tasoituksen, ja lopulta Miami juhli argentiinalaistähtensä johdolla 4–1-vierasvoittoa. Messi vei Miamin toisella jaksolla 2–1-johtoon ja antoi ottelun lopussa vielä maalisyötöt Benjamin Cremaschin ja Luis Suarezin osumiin.

Messin näytöstä todisti paikan päällä Revolutionin ennätysyleisö, 65 612 katsojaa. Joukkue pelaa kotiottelunsa Gillette Stadiumilla, joka on myös NFL-joukkue New England Patriotsin kotikenttä.

Vaihtopenkille 75. minuutilla tullut Taylor oli takareisivamman takia sivussa Miamin neljästä viime ottelusta. Suomalaishyökkääjä on pelannut tällä kaudella kahdeksan liigaottelua ja tehnyt niissä kaksi maalia.

Miami johtaa koko MLS-liigan runkosarjaa kerättyään 11 ottelusta 21 pistettä. Maalipörssiä johtava Messi on aloittanut uransa toisen MLS-kauden hurjalla tahdilla, sillä argentiinalainen on mättänyt seitsemään otteluun yhdeksän maalia.

Robin Lod teki esityön Minnesota Unitedin johtomaaliin, kun joukkue kukisti Kansas Cityn 2–1. Myös Alexander Ring nappasi kierroksella syöttömerkinnän, sillä Austinin konkaripelaaja syötti joukkueensa jälkimmäisen maalin 2–0-voitossa Los Angeles Galaxysta.