Ruotsin NHL-supertähden mystisen poissaolon syy selvisi – miten käy MM-kisojen?

Ruotsalaisen supertähden William Nylanderin poissaolon syy pudotuspelien ensimmäisistä otteluista on selvinnyt.

Toronto Maple Leafsin supertähti Nylander ei pelannut kolmessa ensimmäisessä Bostonin ja Toronton välisessä pudotuspelikamppailussa. Viime yönä Suomen aikaa Toronto tippui jatkosta, kun Boston ratkaisi ottelusarjan seitsemännen pelin jatkoajalla. Nylander paljasti poissaolonsa syyn ottelun jälkeen.

– En tiedä tarkalleen mikä minulla oli, mutta se liittyy migreeniin. Tilanne mutkistui toden teolla. On vaikea selittää, miltä se tuntui, mutta se vaikutti näkööni. En nähnyt, ja silloin on vaikea pelata, Nylander selitti Aftonbladetin mukaan.

Nylander oli kirvelevän 1–2-jatkoaikatappion jälkeen luonnollisesti alamaissa.

– Tämä on syvältä. Olimme  todella lähellä ja taistelimme sarjassa takaisin, Nylander kommentoi.

Toronto oli tosiaan pahoissa vaikeuksissa, mutta onnistui nousemaan Bostonin 3–1-ottelujohdosta 3–3-tasatilanteeseen. Nyt kun Toronto tippui jatkosta, on mahdollista, että Nylander tulee vahvistamaan Ruotsin jo ennestään vahvaa maajoukkuetta Tshekin MM-kisoihin. 

Tässä vaiheessa ruotsalainen ei vielä ottanut MM-kisoihin mitään kantaa.

– En tiedä mitä sanoa, tällä hetkellä tuntuu vain tyhjältä. Sontaa, Nylander kertoi tuntemuksistaan.

Tre Kronorilla on todella nimivahva miehistö toukokuun 10. päivä alkaviin jääkiekon MM-kisoihin. Mukaan on houkuteltu jo tukku NHL-vahvistuksia, kuten Adrian Kempe, Victor Hedman, Erik Karlsson ja Rasmus Dahlin, Joel Eriksson Ek, Lucas Raymond ja Andre Burakovsky. 

Lue myös:

    Uusimmat