Salkkarit-tähti Nora Rinne viettää 14. hääpäiväänsä: "Yhä yhdessä aaltoja päin"

Nora Rinteellä ja tämän puolisolla on takanaan jo 14 vuoden avioliitto.

Salatut elämät -sarjaan syksyllä palaava näyttelijä Nora Rinne ja tämän puoliso juhlistavat neljättätoista hääpäiväänsä. Näyttelijä kertoi parin merkkipäivästä Instagramiin jakamansa kuvan yhteydessä.

Otoksessa rakastavaiset ja näiden lemmikkikoira kirmaavat kohti meren aaltoja.

– Hääpäivä, neljästoista. Juuri nyt Turussa eikä Atlantin aalloissa, mutta kuva tuntui osuvalta tähän päivään, Rinne kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Yhä yhdessä aaltoja päin. Sitkeä mies. Ja koirakin otettiin. Hyvä me, näyttelijä jatkaa.

Rinteen Salkkarit-hahmo Camilla vaipui koomaan vuonna 2020, kun hän ja Aki Nikkinen joutuivat hääpäivänään helikopterionnettomuuteen.

Vasta-avioitunutta pariskuntaa kuljettanut helikopteri rysähti Talen ja Sannin auton päälle kohtalokkain seurauksin. Onnettomuus vaati kolme kuolonuhria: Talen, Sannin ja näiden Ilja-pojan.

Nyt Camilla kuitenkin herää koomasta ja palaa takaisin Salkkarit-juonikuvioihin.

Rinne kertoi keväällä MTV Uutisille tehneensä poissaolonsa aikana taiteellista väitöstutkimustaan Teatterikorkeakoululla ja opettaneensa kyseisen korkeakoulun maisteriopiskelijoita. Hän kertoi palaavansa suosikkisarjaan jännittynein tunnelmin.

– Se on aina itsellekin mielettömän jännää, että mitä tapahtuu. Ja olen innoissani, että saan taas olla Camillan nahoissa, koska silloin ei yleensä ole tylsää, hän totesi.

Katsi alla olevalta videolta esimakua syksyn Salkkarit-kauden startista!

Salatut elämät palaa ruutuun 8.8. yllättävin kääntein 0:25

Salatut elämät palaa ruutuun MTV3-kanavalle ja MTV Katsomoons 8.8.

Lue myös:

    Uusimmat