Salkkarit-tähti Tiia Elg perheineen aloitti talonkunnostusprojektin – tältä heidän rintamamiestalonsa näyttää

Tiia Elg kertoo tapauksesta, kun Salkkarit-faneilla meni fiktio ja fakta sekaisin 0:59
Videolla Tiia Elg kertoo tapauksesta, kun Salkkarit-faneilla meni fiktio ja fakta sekaisin

Tiia Elg perheineen ryhtyi kunnostamaan rintamamiestaloa.

Salatut elämät -sarjassa Evaa esittävä näyttelijä Tiia Elg kertoo Instagramissa perheensä uudesta projektista, eli rintamamiestalon kunnostuksesta. Hänen postaamansa kuvasarjan ensimmäisessä otoksessa näkyy kunnostettava talo.

– Tässä se nyt on, meidän uusin projekti: rintamamiestalon kunnostus. Tänään alkoi purkutyöt sisällä, Elg kirjoittaa julkaisussaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Elg kertoo postauksessaan, että projektin ensimmäisenä päivänä muun muassa purettiin vanha takka, keittiö, yksi väliseinä, sekä vessan isot kaapit ja poistettiin laminaattia, jonka alta paljastui mäntylautalattia.

Rintamamiestalon piha on suuri, ja siellä kasvaa Elgin mukaan muun muassa parsaa sekä viinirypäleköynnös. Elgin isä on hypännyt auttamaan perhettä kunnostuspuuhissa.

– Isäni eläkepäivät alkoivat kätevästi tämän projekti-X:n parissa. Hänellä on homma hallussa, Elg kirjoittaa.

Julkaisu on kerännyt kymmeniä kommentteja ja onnentoivotuksia.

– Hei ihanaa! Onneksi olkoon, kiva jäädä seuraamaan tätä projektia, Rantabaari-sarjasta tuttu näyttelijä Johanna Puhakka kirjoittaa.

– Hei jee, onneksi olkoon! Ihanaa päästä seuraamaan tätä projektia! somevaikuttaja ja entinen Salkkarit-tähti Sara Parikka kommentoi.

Elg jakoi sunnuntaina Instagram-tililleen toisen taloaiheisen postauksen, jossa on kuva talon sisältä sekä otoksia sen lähiluonnosta.

– Keittiön ja huone-X:n välinen seinä on purettu (minä katselin ja ihmettelin vierestä, en siis ota kunniaa kaadosta). Seinien purkutyöt ovat mun mielestä jännittävin vaihe. Ennen purkutyön aloittamista jännittää, miltä uusi tila näyttää, mitä jos muutos ei miellytäkään.

– Tämä muutos vastasi mielikuvaa, mikä minulla oli. Lisää tilaa ja valoa keittiöön, oli erittäin toivottu muutos. Sen seurauksena meillä on toki yksi huone vähemmän. Avara tila kuitenkin korvaa erittäin hyvin puuttuvan huoneen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa aen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta. 

Elgin mukaan kuvissa näkyvät maisemat ovat hänen lapsuutensa ajoilta. Hän on kirjoittamansa mukaan käynyt lapsena sienestämässä mummonsa kanssa kyseisessä metsässä. Hänen lapsuutensa ensimmäinen koti sekä mummola sijaitsivat kuvissa näkyvän lammen toisella puolella.

– Oli nostalgista kävellä omien lasten kanssa tuttuja teitä ja metsiä. Käytiin myös katsomassa mun ekaa kotia, jossa asuttiin, kun olin samanikäinen, mitä mun lapset ovat nyt. 

Lue myös:

    Uusimmat