Selviytyjät-tähti Joalin Loukamaa paljasti seurustelevansa – uusi rakas on tuttu myös Salkkareista

Simon Fuller hehkuttaa suomalaista Joalinia 7:49
Näin vuolaasti Spice Girls -managerinakin tunnettu moguli Simon Fuller hehkutti suomalaista Joalin Loukamaata

Selviytyjät Pohjola -realityn finaalissa nähty tanssija ja sometähti Joalin Loukamaa paljasti YouTube-kanavallaan seurustelevansa.

Selviytyjät Pohjola -ohjelman kautta suomalaisille tutuiksi tullut sometähti ja tanssija Joalin Loukamaa, 20, kertoo seurustelevansa.

Loukamaa vahvisti seurustelevansa, kun hän julkaisi sunnuntaina YouTube-kanavallaan päivästään kertovan videon Ruotsista, missä hän kertoi olevansa parhaillaan tekemässä omaa musiikkia.

– Puhuin Facetime-puhelua poikaystäväni kanssa, Loukamaa toteaa kepeästi päivästään kertovalla videolla avaamatta asiaa sen kummemmin.

Iltalehti uutisoi aiemmin tällä viikolla, että Loukamaan rakas on Salatut elämät -sarjassakin nähty Julian Riikonen. Kaksikon ympärillä leijui romanssihuhuja jo aiemmin kesällä.

Lehden mukaan pari oli vastaillut yhdessä Loukamaan Instagram-tilillä Tarinat-osiossa seuraajilta tulleisiin kysymyksiin. Tarinat ovat näkyvissä vain vuorokauden. Loukamaa ja Riikonen kertoivat IL:n mukaan niissä tavanneensa toisensa viime vuoden syyskuussa. Kuvissa kaksikko poseerasi läheisissä tunnelmissa.

Loukamaa on kansainvälisesti tunnettu sometähti, jolla on Instagramissa 3,6 miljoonaa seuraajaa. Hän nousi otsikoihin jo ennen Selviytyjiä, kun hän liittyi vuonna 2017 kansainväliseen Now United -yhtyeeseen, joka kokosi kasaan Spice Girls -yhtyeen managerinakin tunnettu Simon Fuller.

Video: Näin 17-vuotias Joalin Loukamaa paljasti, kuinka hän päätyi mukaan kansainväliseen Now United -ryhmään

Loukamaa on syntynyt Suomessa, mutta asui lapsuutensa Johanna-äitinsä kanssa Espanjassa. Äiti pyöritti Meksikossa tanssistudiota, mutta perhe joutui pari vuotta sitten palaamaan Suomeen saatuaan kiristyspuhelun paikalliselta huumekartellilta.

Riikonen työskentelee Instagram-tilinsä perusteella nykyisin valokuvaajana. Salkkareissa hänet nähtiin vuonna 2017 Nuutti Sepän roolissa. Hahmo oli samalla luokalla Pihlajakadun nuorison kanssa ja deittaili hetken aikaa Emma Nopasen näyttelemää Nella Tammista, kunnes suhde tyssäsi nuorten vanhempien yrmeään suhtautumiseen. 

Lue myös:

    Uusimmat